- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Kim ilgileniyo o zaman kilomuzu filan yaziyormuyuz yada yediklerimiziGunaydin hatirliyorum tabi ki
Aslinda 11 aydir burda devam ediyorduk ama ben kucuk bir ara vereceğim kizlar burdan devam edebilirler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim ilgileniyo o zaman kilomuzu filan yaziyormuyuz yada yediklerimiziGunaydin hatirliyorum tabi ki
Aslinda 11 aydir burda devam ediyorduk ama ben kucuk bir ara vereceğim kizlar burdan devam edebilirler![]()
Rekor bir yüzde ile 1.olucaz galiba
Hic bilmiyorum bugun birakiyorum bende yogun 1 ay beni bekliyor burayla ilgilenmem imkansizKim ilgileniyo o zaman kilomuzu filan yaziyormuyuz yada yediklerimizi
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 52.3
Bugun 51.8
Fark 0.5kg
Haftaya guzel bir eksiyle gelirsin canimOruçken 77.9a kadar gördüm amaa maalesef koruyamadım
Geçen hafta 79.1
By hafta 79.5
Fark +400
Çok üzgünüm, ama pes etmek yok haftaya güzel bir eksi ile geleceğim inşaAllah
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Günaydın pastelfitimGünaydın![]()
Haftaya eksiye dusersin pastelfitim ödemdir
Teşekkür ederim ama haftasonu bende tatile çıkacağım için maalesef daimi olacağına inancım yok pekTebrik ederim harika vermişsin kilonu![]()
Canımsıntebrik ederim dombilim... az kaldi en kısa zamanda 7 lere ulaşacaksin..❤
Çok iyi tebrık ederimmm
Teşekkürlerrr arkandan geliyorum yetişirim insallahRekor bir yüzde ile 1.olucaz galibatebrik ederim cnm hatika iş çıkarmış dün
![]()
Sen gelene kadar her türlü yardıma hazırım canım. Sana bunu borçlu olduğumu düşünüyorum. Ama teknik kısımlar korkutuyor, herşeyi tam bilmiyorum.Bende sizleri özleyeceğim
Olabilir pastelfitim
Ilk sayfayi duzenlemek isteyen olursa sayfayi da uzerine alabilir
Teşekkür ederim canim
Benden yana helal olsun sizde hakkinizi helal edin
Teşekkür ederim canim benden yana helal olsun sizlerde hakkınızi helal edin
Teşekkür ederim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Öyle tabi canim herkesin bir yoğunlugu var
Devam etmek isteyen devam edebilir eylulden sonra gelirim belki![]()
İyiyim canım bildiğin gibiSağol canım nasılsın pastelfit im
Vay vay vaySelam kizlar
Gecen haftaki kilom; 74,8
Bugun 72,8
Fark: 2 kg
Yuzde; 2,67
Zipzip- @Kinoalihatun
pastelfit
İşte kaptan ruhu
Menüm iyi sporum da fena değildiMenülerinde çok iyiydi canım ya ödem var kesin sıkma canını
Ah o ödem ahEksin cok guzel tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Haftaya guzel bir eksiyle gelirsin canim
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Günaydın pastelfitim
Haftaya eksiye dusersin pastelfitim ödemdir![]()
Ooo temizliklerin kraliçesiGünaydınlar herkese
Eki Görüntüle 3111845
Geçen hafta:85,1
Bu hafta :82,4
Fark : 2,7 kgZipzip- @Kinoalihatun
Zipzip- kaptanım, çok emeğin var üstümüzde. Senin için dua edeceğim, inşallah sınavın hedefine ulaşacak kadar iyi geçer
Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
Yaa teşekkür ederim pastelfitimSen gelene kadar her türlü yardıma hazırım canım. Sana bunu borçlu olduğumu düşünüyorum. Ama teknik kısımlar korkutuyor, herşeyi tam bilmiyorum.
Tamam tablosuz ve yüzdeYaa teşekkür ederim pastelfitim
Teknik kısmı kolay aslinda
Gerekirse tablosuzda tutabilirsin kilo bildirimlerini
Eskiden takimlarda tablo olusturmuyorduk
Yuzde hesabı yapilsa yeterli![]()
Baska da bir sey yok gibi adimi bir sure hesaplamazsinizTamam tablosuz ve yüzde
Başka ?
Tamam liste ve yüzde tutayımBaska da bir sey yok gibi adimi bir sure hesaplamazsiniz
Birsey oldugunda bana instagramdan yazabilirsin![]()
Tatile rağmen eksidesin tebrik ediyorumDeryaOnDiet ay daha o gün söylendiğimde aldım ki hemen üç beş tişört şort kısıtlı vaktim var diye alıverdim. Köyden dönünce bakarım artık sağolasın
Vaov ne güzel kilolar verilmiş tebrik ediyorum. Ben dün dürüm filan yiyince veremedim anlamlı bir kilo. Ama yine de almamak da başarı oldu benim için çünkü çok uzun zamandır tatili bekliyordum
Zipzip-
Geçen cuma 106.2
Pazartesi 105.7
Bugün 105.6
-600
Tartı çekemedim sabah aceleyle çıktık valla.
Bu hafta ben de yokum. Bu haftadan sonra belki menü yazarım kendi halimde ama bu hafta bazlama gözleme etli ekmek yazıp durmak istemiyorum çok saçma:) beş gün sonra geri gelip sonra tekrar tatil yapacağız planlar değişken. O aralarda eve döndükçe aldıklarımı düzenlemeye çalışacağım du bakalım kayınvalideden kurtarabilirsem dikkat ederim elimden geldiğince:)
Herkese güzel haftalar.
Masterfit yarışı harika bı sey aslında bunu devam ettirebilsek başka bişey gerek yok..Tamam liste ve yüzde tutayım
Menü ve spor teşviği yapalım
Fikri olan olursa onlara da bakarız![]()
Masterfit yarışı harika bı sey aslında bunu devam ettirebilsek başka bişey gerek yok..
Lakin yarışı katildigi hafta kişinin sorumluluklarini yerine getirmesi gerek ..Yoğunlugu ve davetlwri olan kişi zaten o hafta katılmama lüksü var daha ne olsun yani ..
Bu şartlarda devam edelim masterfitte diyen arkadaşlar varsa bende zipzipim gelene kadar destek olurum
Bencede aynı şekilde gruplara ayrılıp yarışmaya devam edebiliriz. Yoğun olan o hafta katılmazMasterfit yarışı harika bı sey aslında bunu devam ettirebilsek başka bişey gerek yok..
Lakin yarışı katildigi hafta kişinin sorumluluklarini yerine getirmesi gerek ..Yoğunlugu ve davetlwri olan kişi zaten o hafta katılmama lüksü var daha ne olsun yani ..
Bu şartlarda devam edelim masterfitte diyen arkadaşlar varsa bende zipzipim gelene kadar destek olurum