- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Gözün aydın. Korktuğun gibi olmamışİnşallah biricikim çok şükür çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın. Korktuğun gibi olmamışİnşallah biricikim çok şükür çok teşekkür ederim![]()
Merhaba herkese elhan ablacım 38 yaş ankara mühendisim 1 çocuk var 2.rabbime duam şimdilik kilo vermek hem sıhhi hem psikolojik hedefimCanım seni/ sizi tanıyabilmem için minik bir özet rica edebilir miyim
Hedef65tir
Ben malumunuz Elhan abla. Çiçeği burnunda emekli edebiyat öğretmeniyim. İki çocuğum var. Antalya' da yaşayan bir Gaziantepliyim.![]()
Çok teşekkür ederim canım benimGözün aydın. Korktuğun gibi olmamış![]()
Minik biyografin için teşekkür ederim canım mühendisim.Merhaba herkese elhan ablacım 38 yaş ankara mühendisim 1 çocuk var 2.rabbime duam şimdilik kilo vermek hem sıhhi hem psikolojik hedefim![]()
Şok diyet yaptırmam ben amaEritin beni minnoşumm![]()
Ekşi maya tandır mı canım sert ekmekBeyaz ekmek almam ben evesadece köyde iyi yedik ahahah
![]()
Canım aynen kendini çok yormadanŞimdi sesli plan yapayım söz uçar yazı kalır demişler
Kızım oryantasyonu sıkıntısız atlattı. Pazartesi 8.20 okula giriş, 12.20 okuldan çıkış olacak. Bebişkomla birlikte ablayı okula bırakıp eve geliriz. Kızım okulda kahvaltı yapacağı için evde çok az atıştırma yapacak. Bende bu durumda sadece kahve ya da 2 lokma ağzıma atar giderim, gelince de güzelce karnimi doyurup kahvaltımı ederim dedim. Yaklaşık 20 folik bir yürüme olmuş olacak. O süre de biraz bebekle ilgilenip biraz evi toparlarim. Ya yerinde yürüme,Leslie,eliptik kız gelene kadar yapmaya çalışırım en az 15 dk(başlangıç)
Kız gelince güzel bir öğle yemeği yeriz. Saat olur 13-13.30
Araya minnak bir kahve, bitki çayı eklerim. Duruma göre yanına küçük kuru meyve vs.
Akşam yemegide en geç 19.00 da olur ağzımı kapatırım![]()
Ben artık şok diyet asla yapmam çizkekimŞok diyet yaptırmam ben ama
Ekşi maya tandır mı canım sert ekmek
Canım aynen kendini çok yormadan
Ama pozitif enerjin ve umudunu hissettimmutlu oldum canım
Sabah türk kahvesiyle hurma ceviz vs güzel olabilir
İkindi ara öğününde sütlü tatlı yiyebilirsin
Akşam da ne yersen yanında bol sebze olursa tokluğun uzar canımcım
E yürüyüş de olcak![]()
Ben ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum da uygulama konusunda sikintiliyimŞok diyet yaptırmam ben ama
Ekşi maya tandır mı canım sert ekmek
Canım aynen kendini çok yormadan
Ama pozitif enerjin ve umudunu hissettimmutlu oldum canım
Sabah türk kahvesiyle hurma ceviz vs güzel olabilir
İkindi ara öğününde sütlü tatlı yiyebilirsin
Akşam da ne yersen yanında bol sebze olursa tokluğun uzar canımcım
E yürüyüş de olcak![]()
hepimiz oyleBen ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum da uygulama konusunda sikintiliyim![]()
Gözüm gönlüm şenlendi10 eylül 2022
Adım 8376
1 mil leslie yapıldı
Tutku44
Menü
09:00 1 fincan Türk kahvesi
12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmek
1 dilim karpuz
5 zeytin
Ara 15:00 1 bardak ayran
17:30 akşam
1 tabak kabak çorbası
1 tabak yeşil salata
20:00
1 fincan sütlü filtre kahve
2 gün kurusu + 10 beyaz leblebi
3 litre su içildi
pastelfit
Elhan
![]()
Afiyet olsun canim10 eylül 2022
Adım 8376
1 mil leslie yapıldı
Tutku44
Menü
09:00 1 fincan Türk kahvesi
12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmek
1 dilim karpuz
5 zeytin
Ara 15:00 1 bardak ayran
17:30 akşam
1 tabak kabak çorbası
1 tabak yeşil salata
20:00
1 fincan sütlü filtre kahve
2 gün kurusu + 10 beyaz leblebi
3 litre su içildi
pastelfit
Elhan
![]()
Afiyet olsun canim10 Eylül menüsü
Sabah 10.30
2 yumurta, peynir
1 ince salam, 2 dilim ekmek
Filtre kahve,
Domates salata
1 TK reçel, 1 lokma helva
13.30
1 zuber atıştırmalık
1 kefir
15.45
Türk kahvesi
18.30
1kase tarhana
1tabak musakka
Yoğurt ve salata
pastelfit
Hedef60kgolmak
Teşekkürler bal kaptanımGözüm gönlüm şenlendi![]()
Öğünler, su, spor her şey yerli yerinde. Tebrikler güzel annem. Hafta boyunca devam etsin inşallah.![]()
Teşekkürler elifimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Çizelgene baktım da canım maşallah güzel kilolar vermişsin 70 bişey kalmamış inşallah en kısa zamanda en güzel kıyafetler seninKarnım tok ama atıştırma isteği çok bastırıyor. Allahım kolaylık versin. Kıyafetlere girmem için 70 olmam lazım en az![]()
Ben kışın 66ya kadar indim ama Nisan ayından beri düzgün diyet yapamadım. Sonucu kaçınılmaz oldu kg aldım. Mart Nisan aylarında kıyafetlerimi daralttirmiştim onlara girmem lazım canimÇizelgene baktım da canım maşallah güzel kilolar vermişsin 70 bişey kalmamış inşallah en kısa zamanda en güzel kıyafetler senin![]()