Aman abla dikkat et geçmiş olsun10-8 oluyor genelde. Detoks suyundan şüphelendim ben de. Yarın daha dikkatli davranacagim. Çok yapmışım dökmeye de kıyamam. Seyreltip içeceğim artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman abla dikkat et geçmiş olsun10-8 oluyor genelde. Detoks suyundan şüphelendim ben de. Yarın daha dikkatli davranacagim. Çok yapmışım dökmeye de kıyamam. Seyreltip içeceğim artık.
Tuzlu ayran icilmistir. Pastelimin menüsünü göremeden sizabilirimCanım hangi semttesin
Eline sağlık kaptanım
Canım az yeme zaten 70lere kadar gelirsin bol yiyerek
Bi de evet leslie bile yapsan faydalı canım
Kalbini bi tık hızlandır yeter
Uff tatlım bunların hepsi tansiyon düşürücü şeyler
Protein ve tuz da yeterli değil ki tutsun
Geçmiş olsun
Canım adım maşallah
Canım evet düşük normalde kaç çıkıyor
Bi tuzlu ayran iç istersen küçük ,sonra tekrar ölç canım
Çankaya kaptanım Anıtkabir in karşısındaki mahalle![]()
Teşekkür ederim bitanemAman abla dikkat et geçmiş olsun
Ayranimi içtim uzandım kuzum. Birazdan duzelirim. Çok teşekkür ederim.Afiyet olsun canım, çok iyi yürümüşsünyürüyüşten maksimum fayda sağlamak istiyorsan çok hızlı yürü, arada yavaşlayıp dinlen yine hızlan . Ben o şekilde çok kilo verdim.
Kendini nasıl hissediyorsun , şu an iyi misin hayatım
Hayırlı olsun canım, kaç aylık oldu![]()
Eline sağlık
Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz
Bu haftada spor takibini yapacagimmalesef hukumet istifami almiyo
,okumuyo
diyom benden spor bakani olmaz
az daha dişini sık bile demiyorr
vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur..
Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Hedef60kgolmak
Amine Busra
sara_28
Hallederiz
Tutku44
icecreamm
_ASTRAL_
Elhan
pastelfit
aypare ackerman
erenmothers
askrhpozitif
Hedef65tir
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3128234
Zipzip-
Cordelia
![]()
Abla herkesin normali başka işte. Benimde normalde hep düşüktür. 9-6 9-5 bile normal geliyor bana. Bazen banada anormal haller olur ama o zaman çıkıyor mu iniyor mu bilemiyodum. Özellikle genç kızken yığılıp kalma, kulakta çınlama, duyamama vs birden yaşadığım olmuştu. Sahada düşünce mi oluyor yoksa çıkınca mi bilemiyorum..Teşekkür ederim bitanem. Burcu sağ olsun Hızır gibi yetişti özelden.
Baş donmelerim meşhurdur zaten.
Yavrum benim canım simayım. Hükümet bulmuş spor bakanını bırakır mı hiç
Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz
Bu haftada spor takibini yapacagimmalesef hukumet istifami almiyo
,okumuyo
diyom benden spor bakani olmaz
az daha dişini sık bile demiyorr
vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur..
Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Hedef60kgolmak
Amine Busra
sara_28
Hallederiz
Tutku44
icecreamm
_ASTRAL_
Elhan
pastelfit
aypare ackerman
erenmothers
askrhpozitif
Hedef65tir
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3128234
Zipzip-
Cordelia
![]()
rica ederimmmEline sağlık![]()
ince yerden geliyon ablaYavrum benim canım simayım. Hükümet bulmuş spor bakanını bırakır mı hiçEllerine sağlık. Çok hayır duası alacaksın
![]()
Herkesi etkileme seviyesi farklı demek ki...beslenmeyle alakası olabilir. İki gündür temiz yiyorum vücut alışamadı. Detoks malzemelerim de yapmış olabilir.Abla herkesin normali başka işte. Benimde normalde hep düşüktür. 9-6 9-5 bile normal geliyor bana. Bazen banada anormal haller olur ama o zaman çıkıyor mu iniyor mu bilemiyodum. Özellikle genç kızken yığılıp kalma, kulakta çınlama, duyamama vs birden yaşadığım olmuştu. Sahada düşünce mi oluyor yoksa çıkınca mi bilemiyorum..
Hayır cnm detoks yapmadımAfiyet olsuñ cnm detoks mu yaptın
Şimdi bi ara öğün yapmanı istesem?ya da açsan yemek yemeni önersem
![]()
10 eylül 2022
Adım 8376
1 mil leslie yapıldı
Tutku44
Menü
09:00 1 fincan Türk kahvesi
12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmek