• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME!!!!!!!!
@erenmathers kaptanım, @Beth18 sabah tartı bildirecekti bildirmedi. Onu listeden çıkardım, @North River ‘ı ekledim bilgin olsun🥰

Mavi takım çok güçlü kesin biz aliriz😁

A234EF2E-3BAC-4B7F-89C3-CC871C75B618.webp

erenmothers erenmothers

17.09.2022 menüm
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Beş tane zeytin
Bir ince dilim kaşar peyniri
İki çatal labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Bir tane wasa

Öğle
Yok

Akşam 17.30
Bir porsiyon tavuk dünyası menüsü bol salatalı ve makarnasız

Su 2.5 litre spor saatlerce yürüyüş ve 13970 adım

erenmothers erenmothers @Tutku44

Eki Görüntüle 3131532
Harikasın saram 🧿🧿🧿sporun sana şifa olarak dönsün 😍
Şöyle oldu olay :) sabah tenise fln gittim hazirlanip arkadaşıma gittim yolda bisiler almıştım, açlıktan ölürken ağzıma attım efenim:)
Afiyet olsun canım 🥰bu hafta bi daha arkadaşına gitme olur mu 😅😅😅
Mavi takım çok güçlü kesin biz aliriz😁
:cool: :cool: :cool:
Süpersinnnn kuzum maşallah 🧿 sporun bedenine şifa olsun 😍😍

Neyse canim cumaya ne kaldı şurada 🙈🙈
:işsiz::işsiz::işsiz:Regl olacağım haftadayım normalde gözüm dönmüş gibi çikolataya atlamam gerekir ama zor bir imtihandayım 🙄🙄demek ki psikolojik olaylar bunlar reglim canım tatlı istiyor bahaneleri gerçek değilmiş 😅😅😅

Cok ilginç gerçekten banada artık eskiden kilo verdiren lahana ödem tutturuyor tartıda eksi göremiyorum yediğim zaman
İnanırım canım. Vücudumuz sırlar barındırıyor. Bir defasında kabak diyeti yapıp kilo almıştım. 2019 ' da hiç unutmam. Gülmüştü arkadaşlar. Sonra o kabus geçti şükür.

:işsiz::işsiz::işsiz:Regl olacağım haftadayım normalde gözüm dönmüş gibi çikolataya atlamam gerekir ama zor bir imtihandayım 🙄🙄demek ki psikolojik olaylar bunlar reglim canım tatlı istiyor bahaneleri gerçek değilmiş 😅😅😅
Hahahaahha psikolojik tabi hatta psikolojik şiddet 😂

Back
X