• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💙💙💙MAVİ ÇEKİRGELER💙💙💙
Hoşgeldiniz hanımlar🥰
Güzel bir hafta olacak hissediyorum. Kıran kırana yarışıp bu etabı kazanacağız. Haftasonu çok dikkatli olalım. Hava güzel, yürüyüşlerimizi ihmal etmeyelim. Hepinize bol bol eksiler diliyorum :KK68:
Tamamdır kaptanım💞
📣📢📯🔔📢📣🔔📯📢📣🔔📯📢🔔📣📯📢
Çok kıymetli masterfit ekibi :KK15:,

Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @Baklavali_Cheesecake 🥇🏆:KK9:
2. @sara_28 🥈:KK9:
3. Hallederiz Hallederiz 🥉:KK9:

Haftanın adım sayılarında sıralama
1.@sara_28🥇🏆:KK9:
2.@Baklavali_Cheesecake🥈:KK9:
3.@DombiliKus🥉:KK9:

Kendilerini canı gönülden tebrik ederiz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Listede harika sayılar var herkesi tebrik ediyorum* 💝❤️🤗🥳😘

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra Amine Busra
@sara_28
Hallederiz Hallederiz
Tutku44 Tutku44
@icecreamm
@_ASTRAL_
@Elhan
pastelfit pastelfit
@aypare ackerman
erenmothers erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
Kinoalihatun Kinoalihatun

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️

Umit ediyorum ki bu hafta daha güzel olsun 🌿
Eki Görüntüle 3131585

💐🌹🌺🌷🌸🏵️🌻🌼🍄🌱🌿🍀🍃💐🌸🏵️🌻💐

*kendim hariç :KK11:
adımlarım var ama menu paylasmadigim icin saymadim🍂

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia

Eline emeğine sağlık canım💞

Cordelia Cordelia cordişim durumlar nasıl??
Bebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız. :KK60: :KK200: :KK68: :KK36: Sağol bebeğim. Sen nasılsın?

Bebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız. :KK60: :KK200: :KK68: :KK36: Sağol bebeğim. Sen nasılsın?
İnşallah kedicik iyileşir ♥️

Günaydın bizde kahvaltımızı yaptık. Çamaşır katlandı bir posta. Şimdi mutfağa görüşeceğim 😌 sonra kıza okula koymaya poğaça yaparım. Kızları banyo yaptırırım. Öğleden sonra mevkide gidicez
Günaydın canım benim. ♥️💋♥️💋♥️💋Kolay gelsin. Ben malak gibi yatarken sen neler yapıyorsun ay utandım🙈

Günaydın canım benim. ♥️💋♥️💋♥️💋Kolay gelsin. Ben malak gibi yatarken sen neler yapıyorsun ay utandım🙈
Bende yatardim eskiden 😂😅 biz bu sene sabahçı olduk teyzesi. O yüzden benim cadılar 1 haftada alıştılar erken kalkmaya 😭😅 bir yandan iyi oluyor işlerimin çoğu öğlene kalmadan bitmiş oluyorsa işte gecede yazmıştım eşim vardiyaya donecekmis. Gündüz gelip nasıl uyuyacak çok merak ediyorum

Amin canım. Önce kör olacak dediler kontrolde iyiye gidiyor dediler. Çok mutlu oldum. İnşallah 🙏🙏🙏♥️
İnşallah öyle bir şey olmaz ya. Bizimde bir tanıdık ev önünde besledikleri kedinin yavrusunu almışlar eve.bastan hasta sanmislar. Sonra veterinere götürünce görmediğini öğrenmişler. Evde zaten bir kedi vardı ikisi ağır gelmiş şuan ne yapacaklarını da bilemiyorlarmis

🌿16 eylul cuma menüsü🌿

✳️10.00 1 haslanmis yumurta ,3zeytin ,1 yesil zeytin 2 domates
✳️15.00 1 kase domates corbasi
✳️18.00 2 tane fındık lahmacun salata yogurt
Su 2lt

🌿17 eylul cumartesi menüsü 🌿

✳️10.00 domates ve maydonozlu omlet ,2 dlim peynir,2 zeytin
✳️14.00 1 elma,2 kare bitter
✳️18.00 4 yk etli turlu,4 yk pirinc pilavi ,1 kase cacık
✳️19.30 4 tane badem
su 2 lt
🎈Spor 🎈
❇️ 3984adım ...398 puan

erenmothers erenmothers
pastelfit pastelfit
Zipzip- Zipzip-

🌿16 eylul cuma menüsü🌿

✳️10.00 1 haslanmis yumurta ,3zeytin ,1 yesil zeytin 2 domates
✳️15.00 1 kase domates corbasi
✳️18.00 2 tane fındık lahmacun salata yogurt
Su 2lt

🌿17 eylul cumartesi menüsü 🌿

✳️10.00 domates ve maydonozlu omlet ,2 dlim peynir,2 zeytin
✳️14.00 1 elma,2 kare bitter
✳️18.00 4 yk etli turlu,4 yk pirinc pilavi ,1 kase cacık
✳️19.30 4 tane badem
su 2 lt
🎈Spor 🎈
❇️ 3984adım ...398 puan

erenmothers erenmothers
pastelfit pastelfit
Zipzip- Zipzip-

sevgili tutku,
❌Geç menu bildirmekten ötürü bugün 1000 adım daha fazla yürümelisin.
❌paketli gıda tuketiminden ötürü bugun 100 tane bolgesel hareket yapmalısın
Afiyet olsun 🍂

🌿🌿🌿🌿🌿
İstedigimiz düzene girene dek...
İstedigimiz beden olana dek ..
🌿🌿🌿🌿🌿

Göz ülseri ne ayol neler neler var yahu😔 bir an önce şifa bulsun inşallah kedicik💕

Sen daha harikasın cordişim 💜💜

Back
X