• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

48. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlar 🥰 Yarın yani Pazartesi tartı günümüz. Tartılarınızı saat 13.00’e kadar bildirmenizi rica ediyorum. Kaptanlarınızı etiketleyiniz lütfen.
erenmothers erenmothers biz fotoğraflı tartı vereceğiz. Özelden bana iletirsin canım🥰
erenmothers erenmothers ben şehir dışındayım cuma yazmıştım gördün inşallah kaptancım 🤗

Ya kızlar tüm gün yaklaşık 10 saatim sınav gorveiyle geçti ama adımsayae vs yoktu yanimda haliyle geldiğimden beri yatıyorum :( şimdi ben 8 bini gecemedim mi takıma ayıp olacak çok üzüldüm :(

Afiyet olsun kaptanim ♥️
Kirmizi kaptan olmussun bu arada tebrik ederim🥰🥰
Saol bebişim 🥰bu hafta kırmızılılar benim kaptanım🤗Teşekkür ederim tatlım ❤️❤️
Sarılırım 😍

Bugün kötüydüm canım hala ateş mide bulantısı, allah ne verdiyse artık🙈

Görmüş olmalıyımdı 🙈

Afiyet olsun canım 🥰

Bütün hastalıkları aynı anda aradan çıkarmaya çalışıyorum 🫠🫠🫠

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

🧿🧿🧿

Maşallah canım 👏👏👏
Yarına kadar iyi ol inşallah canım 🤲🤲
Diyete hala adapte olamadım. Elimde değil stresten yiyorum. Adımlar eminim daha fazla ama evdeyken elime telefon alamıyorum. Bu haftaici hem Leslie ye baslicam hemde kacamaksiz beslenme yapicam cumaya kadar
Yaparsın kuzum yarın güzel bir güne başlayalım inşallah 😍
48. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlar 🥰 Yarın yani Pazartesi tartı günümüz. Tartılarınızı saat 13.00’e kadar bildirmenizi rica ediyorum. Kaptanlarınızı etiketleyiniz lütfen.
erenmothers erenmothers biz fotoğraflı tartı vereceğiz. Özelden bana iletirsin canım🥰
Tamam canım ❤️

Ya kızlar tüm gün yaklaşık 10 saatim sınav gorveiyle geçti ama adımsayae vs yoktu yanimda haliyle geldiğimden beri yatıyorum :KK43: şimdi ben 8 bini gecemedim mi takıma ayıp olacak çok üzüldüm :KK43:
Canın sağolsun canım sen iyi ol yeter ki ❤️

Zaten tutulmuştum, üstüne adet oldum, bugün de ateş kemikağrısı mide bulantısı başladı. Kızım nezle gibi okuldan kapmış birşey bana da bulaştı😖
Hayatım geçmiş olsun sınavı atlattın, Allah gönlüne göre versin🥰
Canım diyeti boşver şimdi sen düzelmene bak
Çok geçmiş olsun
B12 vitamini iğne yaptırabilirsin canım

Zaten tutulmuştum, üstüne adet oldum, bugün de ateş kemikağrısı mide bulantısı başladı. Kızım nezle gibi okuldan kapmış birşey bana da bulaştı😖
Gecmis olsun pastelfitim 😞😞
Teşekkür ederim sinavi bitirdim rahatladım 🥰

İyi geceler kızlar
17 Eylül menüsü
Sabah 12.00
Salata 2 adet cevizle birlilte

Akşam 6da
6 kepçe çorba 1 Küçğk kase puding

Geçmiş olsun ya inşallah çabucak iyileşin

Back
X