- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Kuzum zamanın yoksa hiç zorlama kendini hasta bakiyorsunAkşam boşa çıkınca sporları hesaplıyacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum zamanın yoksa hiç zorlama kendini hasta bakiyorsunAkşam boşa çıkınca sporları hesaplıyacağım![]()
HoşgeldinSelamlar hanımlar bol ekşili günler olsun. Bi süre buralarda takilsam grubu tanisam nasıl olur![]()
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun kızlar![]()
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan berioğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Evet ablacım plastik cerrahiye gittim
Teşekkür ederim canim
Sinav döneminde kafamda yag bezesi şişti canim sonrasında patladi
Aslinda uzun yıllardır vardi ama hic bu kadar rahatsiz etmemisti
Aralik ayinda tekrar gitcem bakalim randevu bulursam aldirmayi düşünüyorum
Gecmis olsun ablacim
Tekrardan geçmiş olsun pastelfitim![]()
Teşekkür ederimKolay gelsin Pastelfitim![]()
Şimdi biraz elime aldım, du bakalım içinden çıkacağım inşallahKuzum zamanın yoksa hiç zorlama kendini hasta bakiyorsun
Teşekkür ederim canım, sabaha göre çok çok iyigeçmiş olsun canım. şimdi nasıl?
hoşgeldin haticecimSelamlar hanımlar bol ekşili günler olsun. Bi süre buralarda takilsam grubu tanisam nasıl olur![]()
Iyi akşamlar canim ❤
Afiyet olsun canim❤29 Eylül 2022
sabah yok
öğlen 12.30
1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 çk şekersiz marmelat, 1 tk muammara, söğüş salata, 2 wasa
ara 16.30
1 küçük salatalık
2 minik kuru kayısı
1 ceviz
akşam 18.30
kıymalı menemen
söğüş salata
1 dilim çok tahıllı ekmek (yarı glutensiz)
yatana kadar 1,5-2 lt su
8000 adımı geçtim. yatana kadar 10.000 olur.Zipzip-
Wilma11
Afiyet olsun canim❤
haklısın canım herkes vaktinde bildirim yapsın.Carsamba gununun eksik adimlarini gece 12 ye kadar bekliyorum sonra adımlarin hesabini yapacağım kızlar
Eksik bildirimler icin 0 yazacağım yarıni bekleyemem bildirimlerle birlikte adimlari hesaplamak cok zor oluyor
Okadar verdin mı gerçektenselamlar...
çok fena acıktım..
yarın tartı günü olduğu için hafif yemek düşünüyorum öneri var mi
ödül olarak da ton balıklı pizzayi düşünüyorum yarına..
bugün hafif geçirip yarin hoop tartı.. 74,9 gelsee 2,3kilo vermiş olucam![]()
Evet canim herkes zamanında bildirim yapmış olsa simdi hesaplardimhaklısın canım herkes vaktinde bildirim yapsın.
Afiyet olsun canimSelam kızlar hava guzel olunca arkadaslarla dışarda cay ıcelim dedik.son sıcaklar kacırmamsk lazım![]()
Bununla geçmiş olsun cnmYüksek enfeksiyon ve susuzluk çıktı, boğazı mahfolmuş zaten. Önceki gün okuldaki suyunu hiç içmemişti , uyardım. Dün boğazı ağrıyodu yine uyardım, su iç diye. Neyse, serumla gözü açıldı. Yarım saat de soğuk kompres yaptım, ateşi 37’ye düştü. 1000’lik augmentin ve parol verdi. Şimdi daha iyi çok şükür. Teşekkür ederim hepinize![]()