- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Yeni emoji eklenmis beğenilere yeni gördüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni emoji eklenmis beğenilere yeni gördüm![]()
Aaa gercek mi demek ki sadece muhtesem ve beğeni attigim icin dikkatimi cekmedi2 gün oldu sanırım
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim saracim
Afiyet olsun Burcum
Taze fasulye ,yayla corbasi ve salata vardi canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim![]()
haha tamamBugünküleri iyi say başlıyoruz![]()
Benimde dikkatimi çekmemişti biliyormusunAaa gercek mi demek ki sadece muhtesem ve beğeni attigim icin dikkatimi cekmedi![]()
Yanarım ona yanarım, artı geleceğimi bilseydim tadına bakardım bari. Ama bugün kalburabastı yedim sinirimden
Ben de tamamlayamadım. Senin eltin de hiç senden çıkmıyoNeyse yürüyelim biraz daha
İnşallah canım, takıldım bu aralığa çıkamıyorum
Harikasın canım
Herşey muhteşem
Müzikli spor en güzeli
Teşekkür ederim canım![]()
Bende çayı çok seviyorum canım hatta şimdi bile çay içiyorumBen çok içiyorum gün içinde. Bütün demir falan ne var ne yok bitiriyordur sanirim
Afiyet olsun canim bende cay iciyorumBende çayı çok seviyorum canım hatta şimdi bile çay içiyorum
Tek olmadigima sevindimBenimde dikkatimi çekmemişti biliyormusun![]()
Begenilere ates emojisinin gelmesi icin imza toplayabilirimYeni emoji eklenmis beğenilere yeni gördüm![]()
ben de yenilerdenim kaptanımYeni emoji eklenmis beğenilere yeni gördüm![]()
Selam canim Allah kolaylik versinNasilsiniz kizlar cuma tartildim atmaya firsatim olmadi şaka gibi. Bu hafta okul yok bize öğretmenin görevlendirmesi varmis . Zilleri taktim çiki çiki yapiyorum![]()
Iyilestiler kaptanim cok sukur sen nasilsinSelam canim Allah kolaylik versin
Cocuklar nasil iyilestiler mi![]()
İyiyim canim teşekkür ederimIyilestiler kaptanim cok sukur sen nasilsin
Kolay gelsin canımAkşama bende spor yapcam. Bugün bayağı iş yaptım. Eşim gündüz gidecek işe bu hafta. Camları sildim kış girmeden, tullere falan giriştim. Mutfak dolap dislarini mutfak eşyalarını elden geçirdim. Şimdi iki makina çamaşır katlicam![]()
Amin canımVer hadi ver ahah
Allah mesut etsin
Tebrikler kaptanımmm
Aaa gercek mi demek ki sadece muhtesem ve beğeni attigim icin dikkatimi cekmedi![]()