Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bi ben kaldım robotu olmayan sanıyodum :KK70: :KK70:
yk ben robotun süpürmesini silmesini sevmiorum yüzeysel yapıyor
ama yinede rahatlık tabi ama işte temizlik takıntısı olanlar için pek iç açıcı temizliği yk :D
bide ben yeni evliyim 4 senem bitti 5e girdim normal süpürgeme onca para verdim :D valla herif kovalar beni :D

yk ben robotun süpürmesini silmesini sevmiorum yüzeysel yapıyor
ama yinede rahatlık tabi ama işte temizlik takıntısı olanlar için pek iç açıcı temizliği yk :KK70:
bide ben yeni evliyim 4 senem bitti 5e girdim normal süpürgeme onca para verdim :KK70: valla herif kovalar beni :KK70:
O zaman bana göre değilmiş zaten 🤣🤣 bende olsa önden o süpürür siler arkasından ben

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :KK36::KK36::KK36::KK36:

3 ekim pazartesi

sabah
1 açık çay
1 çikolata

öğlen
evden yemek getirmeye fırsatım yoktu getirememiştim beebden dolayı
ondan bi çizi aldım biskivi
1 sade kahve

akşam
1 salkım üzüm
1 kase yoğurt

2 lt su

pastelfit pastelfit
Baloncukum aşkım bitanem hayatım bu neee😂 Beyin gelince yemeden içmeden mi kesildin:KK8:Bi de üstüne adım atmışsın 🧿
Afiyet olsun kaptanim 💙

Günaydın canim afiyet olsun♥️

Günaydın kaptanim 💙

Günaydın ablacim ♥️

Günaydın kaptanim ♥️

Günaydın fesangim ♥️
Teşekkür ederim kaptanım 🥰
Günaydın😻

Direksiyon dersine başladım dün:rolleyes:

3 Ekim Adım 9348 pastelfit pastelfit
Eki Görüntüle 3139558
Ayağına sağlık canım.
Çok iyi yapmışsın , ben de 4 sene önce aldım direksiyon dersi, o zaman ehliyetim 20 yıllıktı😂ama ben sadece sokak arasında zar zor gidiyordum. 2 saatten 5 derste İstanbul şöförü yapmıştı hocam beni kulakları çınlasın🤩

Baloncukum aşkım bitanem hayatım bu neee😂 Beyin gelince yemeden içmeden mi kesildin:KK8:Bi de üstüne adım atmışsın 🧿

Teşekkür ederim kaptanım 🥰

Ayağına sağlık canım.
Çok iyi yapmışsın , ben de 4 sene önce aldım direksiyon dersi, o zaman ehliyetim 20 yıllıktı😂ama ben sadece sokak arasında zar zor gidiyordum. 2 saatten 5 derste İstanbul şöförü yapmıştı hocam beni kulakları çınlasın🤩
bence o çikolata ve biskivi zaten 3 porsion yemekle eşit :(

Back
X