- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
kolay gelsn cnmBenim derslerim çok yoğun bugün doğru düzgün bakamadım.
Neyse iki ders kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsn cnmBenim derslerim çok yoğun bugün doğru düzgün bakamadım.
Neyse iki ders kaldı
Sağol cicimmkolay gelsn cnm
sevindim canım bende iyiyimİyiyim canım biraz boğazım yoruldu sen nasılsın![]()
bende bugün sabahtan beri hiç bişey yememiştim az önce sağlam yedimAcıktım baya eve gitsem de yesem
HoşgeldinizMerhabalar ben de aranıza katılablir miyim,acil kilo vermem lazım
165 cm boyundayım 66 kiloyum.
İnşallah yakın bir tarihe alabilirsin canımHastaneden cikiyorum simdi kan verdim boyun için ultrason verdi ama tarihi cok uzak yarın doktorla konusacagim
Ben sabah sandiviçimi yedim 3 teneffüste anca bitti ama yine de acıktımbende bugün sabahtan beri hiç bişey yememiştim az önce sağlam yedim![]()
afiyet olsun canımBen sabah sandiviçimi yedim 3 teneffüste anca bitti ama yine de acıktım![]()
Süper olmuş başarılar .![]()
Başarılar canım bi usta şöför daha aramıza katılıyorkazasız belasız trafiğe çıktığın günlerin olsun tatlım
![]()
Çok güzel geçiyor. Sürüyorsun zaten çok iyisin dedi yoğun trafiğe çıkarttı hemen. Hız yapıyormuşum biraz, çok ceza yersin böyle dediBaloncukum aşkım bitanem hayatım bu neeeBeyin gelince yemeden içmeden mi kesildin
Bi de üstüne adım atmışsın
Teşekkür ederim kaptanım
Ayağına sağlık canım.
Çok iyi yapmışsın , ben de 4 sene önce aldım direksiyon dersi, o zaman ehliyetim 20 yıllıktıama ben sadece sokak arasında zar zor gidiyordum. 2 saatten 5 derste İstanbul şöförü yapmıştı hocam beni kulakları çınlasın
![]()
Bende bir kac gun göremeyeceksin sanmistimakaşam gelecekler elifim![]()
![]()
![]()
Merhaba hosgeldinizMerhabalar ben de aranıza katılablir miyim,acil kilo vermem lazım
165 cm boyundayım 66 kiloyum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Sorayım abla yarın onudaKuzu ya ultrasonu dışardada çektirebilirsin istek kağıdı alarak.
Afiyet olsun canimPazartesi
Sabah
3 yk granola 1 yk yoğurt
Ara
15 kavrulmuş badem
Akşam
Salata ve 1 haşlanmış yumurta
Afiyet olsun pastelfitimTekrar günaydınPilatese gittim ordan markete geçtim bu saat oldu. 3.400 adım olmuşum, şimdi bi çorba bi kahve dinleneyim
![]()
Telefonu biraktim biraz dinleniyorum canimiyiyiz vnm
bugün pek kmse yok
sessizlik hakim
bazen lazımAfiyet olsun pastelfitim
Telefonu biraktim biraz dinleniyorum canim![]()
Aynen süre uzunsa bekleme en azından,tıp merkezleri varya orada bile çektirebilirsin.Sorayım abla yarın onuda
Afiyet olsun canim![]()
Aman hıza dikkat bu arada..Çok güzel geçiyor. Sürüyorsun zaten çok iyisin dedi yoğun trafiğe çıkarttı hemen. Hız yapıyormuşum biraz, çok ceza yersin böyle dediYarını iple çekiyorum
![]()
![]()
inşallah kan tahlillerin temiz çıkar canım ultrason içinde konuş bakalım olmadı dışarda çektir canımHastaneden cikiyorum simdi kan verdim boyun için ultrason verdi ama tarihi cok uzak yarın doktorla konusacagim
ay walla bende usandimSabah koşturması napimsüpürgesi silgisi bitmiyo osandım yav
![]()