Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın minnoşumGünaydın hanımlar![]()
aynen canım benimde içimde bir pasta yeme isteği var ama dur sara diyorum kaptansın unutma takıma örnek olmalısın kendi kendimle cebelleşiyorumYani diyorum ki nickim brokoli salatası da olsa içimizdeki 1 pasta bitirme isteği geçmicek![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canımGünaydınnnnnn
4 ekim salı
Sabah
1 yeşil çay
1 sade kahve
Öğlen
salata
Ara öğün
1 dilim yaş pasta
Akşam
Yarm tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
2 lt su
pastelfit
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun gezegenim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın gezegenim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın Elhoşumm
Günaydın canim
Cok guzel canim dikkat edersen korursun![]()
Sağlık olsun canımGünaydın
4 Ekim Adım 7896pastelfit
Kaptanım dün yatmaya hazırlanırken 7700 dü. Yatağa girene kadar olur dedim. Mutfak-wc vs sonrası hiç bakmadan çıkarttım. 104 adım eksik kalmış
Eki Görüntüle 3140501
Günaydın hayatımGünaydın minnoşum
Günaydın cicim![]()
Aman dikkat kaptanımaynen canım benimde içimde bir pasta yeme isteği var ama dur sara diyorum kaptansın unutma takıma örnek olmalısın kendi kendimle cebelleşiyorum![]()
aynen canım cuma günü kutlama partisi yapacaz![]()
Aman dikkat kaptanımcuma günü kutlama pastası yeriz inşallah şurda cuma ya ne kaldı
![]()
Herşeyin güzel bir vakti var kuzumsayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek![]()
amin inşallah canımHerşeyin güzel bir vakti var kuzumrabbimin de izniyle inşallah en güzel zamanda gelsin bebişin
ama inanıyorum ki senden o güzel haberi alacağız içime doğuyor rabbim o güzel duyguyu sana da yaşatacak canımmmm benim
![]()
En içten dualarım seninle seni çok seviyorum saracımamin inşallah canım![]()
teşekkür ederim canım bende seni çok seviyorum canımEn içten dualarım seninle seni çok seviyorum saracım![]()
![]()
![]()
Amin canım benim cümlemizin inşallahteşekkür ederim canım bende seni çok seviyorum canımsıcacık pozitif enerjini hissediyorum inanki Allahım yavrularını sana senide onlara bağışlasın canım benim
![]()
Ne diyeceğimi bilemiyorum Saracım sadece sarılmak istedim sanasayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek![]()
Günaydınnnnn![]()
Günaydın hanımlar![]()
günaydın kızlar
Günaydın tatlımgünaydın kızlar