- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Zayıflamamı istemiyoöyle de zor oluyor yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflamamı istemiyoöyle de zor oluyor yaaa![]()
Afiyet olsun canimiyi akşamlar kızlar. yorucu bir gündü.
06 Ekim 2022
sabah 06.30
peynirli tost (tam buğday ekmeğinden), domates
ara 10.30
1 bardak kefir, 2 gün kurusu kayısı
öğlen 13.00
adana dürüm
ara 17.00
1 ceviz, 10 çiğ badem
akşam 19.30
4 küçük köfte, 4 yk karışık kızartma, 2 yk yoğurt, salatalık, 1,5 dilim tbe
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- @pastelfit
Eşine geçmiş olsun canım yarın için hazırmısınSağol canim. Yoğun geçiyor biraz. Eşim rahatsız bende temizlik yaptım bu hafta
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim![]()
Sütlaç yapacam canım çoktandır yemedim sütlaç yiyecemYarın ödülde ne yiyeceksiniz??????????
Bende akşamdan yapıyorum ertesi güne kolaylık oluyor ıspanak çorbam var sütlaç yapacam bide kabak spagetti yapabilirimYarınki menüme karar veremedim![]()
Ben meze hamur işi falan istiyorumSağol canım ❤ benim herif doldurmuş abur cuburları geneama yemedim valla
tutuyom kendimi. Cips çikolata. Kek var evde. Ne yicem bilemedim
![]()
Ooo hadi bakalım simdiden afiyet olsunSütlaç yapacam canım çoktandır yemedim sütlaç yiyecem![]()
Ben bugün dünden kalanları yedim ama yemek yapacak halim yok malzemem de yokBende akşamdan yapıyorum ertesi güne kolaylık oluyor ıspanak çorbam var sütlaç yapacam bide kabak spagetti yapabilirim
Teşekkür ederim canım gel beraber olsunOoo hadi bakalım simdiden afiyet olsun
Offf hamur işi bi antepliye çok yakışırBen meze hamur işi falan istiyorum![]()
Yarında dışarıdan hallet pizza hamburger türü gibi olmazmı hem ödül yapmış olursunBen bugün dünden kalanları yedim ama yemek yapacak halim yok malzemem de yok![]()
Canimmmm inşallahTeşekkür ederim canım gel beraber olsun![]()
Ben de kararsızım vallaOfff hamur işi bi antepliye çok yakışırama birini seçme hakkım var napim . Ödül bile olsa insan vicdan yapıyor
![]()
Valla sanırım öyle bir şeyler yapacağım okuldan çıkınca bakarım artıkYarında dışarıdan hallet pizza hamburger türü gibi olmazmı hem ödül yapmış olursun
Beni yiee:)Yarınki menüme karar veremedim![]()
Canım açıkçası menulerim ortadaydı zaten. Bu hafta hiç düzgün beslenmem olmadı. Ekside göremedim malesef... Çok üzgünüm en büyük zararımda kendime biliyorumEşine geçmiş olsun canım yarın için hazırmısın![]()