Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaalesefGene aç yaşıyoz değişen bişi olmuyor![]()
Hiç anlamıyorum, yapsa nolur. Sistemde durur ne güzel. Ama yoookBoşu boşuna aç kaldım Dr yapmadı tahlilendokrinoloji ye sevk istedim. O yapar bütün tahlilleri zaten sistem bozuk dedi yapmadı ya
Gözün aydın kaptanımAnnemler geldi musait olunca geleceğim
Geçmiş olsun önemli b,şi değildir umarım .Boşu boşuna aç kaldım Dr yapmadı tahlilendokrinoloji ye sevk istedim. O yapar bütün tahlilleri zaten sistem bozuk dedi yapmadı ya
Gözün aydın olsun kzuumAnnemler geldi musait olunca geleceğim
Ne olacak bunun sonuMaalesef
Hiç anlamıyorum, yapsa nolur. Sistemde durur ne güzel. Ama yoook
Gözün aydın kaptanım![]()
Gözlerim kamaştı, o neydi gız
Gözün aydın canımAnnemler geldi musait olunca geleceğim
Eksin çok güzel canım. Geçmiş olsun canım haberdar et bşzigecen hafta 82.3
bugun 81.7
%0.72
kızlar hastalandım öluyorum bayılacak kusuyorum bu hafta yokum masterfitte ilac aldım yattim
pastelfit
Zipzip-
Eki Görüntüle 3141817
Eline sağlık canım tebrikler herkeseMerhaba hanımlar spor puanlarını hesapladım. Bu hafta genel olarak hareketli, adım ve spor dolu bir hafta olmuş buna çok sevindim. Emek veren herkesi tebrik ederim
Bu haftanın spor kraliçeleri karşınızda hanımlar
![]()
sara_28
![]()
Tutku44
@Nau Nau
Ve haftanın yükselen yıldızları
Hedef60kgolmak
@Bal0ncuk
Tebrik ederim hanımlar![]()
Ne olacak bunun sonu![]()
Kızın nerde canım, şimdiden gözün aydın olsunPazartesi akşamı kızım geliyor ertesi günde konsolosluğa gidecek,amerika vizesi için alırsa gidecek bakaım aynı günde dönecek.
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım tebrikler herkese![]()
Cok gecmis olsunn. Bol bol yatip hizla atlat insallah.gecen hafta 82.3
bugun 81.7
%0.72
kızlar hastalandım öluyorum bayılacak kusuyorum bu hafta yokum masterfitte ilac aldım yattim
pastelfit
Zipzip-
Eki Görüntüle 3141817
İnşallah canım bir an önce 7 li rakamlar gelse ne güzel olurEveeeet sen süprizsin, çok hızlı bir başlangıç yaptın
Evet dikkat etmesek ohoooo
Tebrik ederim canım, üzme kendini. Çok zor biliyorum fakat yok işte, bu insanlara dur diyen yok. Düzen çok yanlış
Çok iyi gidiyorsun, bu şekilde iki üç aya başka bir Sara oluşacak![]()
Hiç önemli değil canım canın sağolsun
Kilo verdinmi peki