Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Okuldan çıktım 🥰 hafta bitti çok şükür 😌
Yarın günüm var. İkramlık hazırlığı yapacağım 🤗 bir de temizlik var 😐
Bugün açlığımı çok hissetmedim eve gidince bol bol su içerek sürecime başlamanın tadına varacağm 😌 takımlar kuruldu mu 👉👈

Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar.🤲

Zipzip- Zipzip- artik ben diyette degilim 😂😂 yaśam tarzım oldu insaallah. 🤲 9 aya yaklastim mâlum. Hiç vazgecmedim🤲 boyum 1.63 ya, 63 yeter bana. Sisman görüntüm yok artık. Bazıları şak diye dogum kilolarını verir ama bana zor gelmisti bayağı. Eve gittigimde tartıma sarılmak istiyorum, čok özledim ☺️ izinde burada tarti buldugumda, az da olsa vermisim🤲 zaten ben ağır vasıta, ama olsun hep ne diyorum; yavas yavas, sağlıkla, vucudu yormadan, sarkmadan☺️🤲 başarı konusmasi gibi oldu 😇
Hayirli kandiller canim🥰
Sevindim canim hem hedefine dogru ilerlemene hemde yasam tarzi haline getirmene tebrik ediyorum 👏👏♥️♥️

fesang fesang bu hafta en cok kiloyu vererek Kırmızı Kaptan oldun tebrik ediyorum😍😍👏👏👏
Tebrik ederim canım🤩

Zipzip- Zipzip- artik ben diyette degilim 😂😂 yaśam tarzım oldu insaallah. 🤲 9 aya yaklastim mâlum. Hiç vazgecmedim🤲 boyum 1.63 ya, 63 yeter bana. Sisman görüntüm yok artık. Bazıları şak diye dogum kilolarını verir ama bana zor gelmisti bayağı. Eve gittigimde tartıma sarılmak istiyorum, čok özledim ☺️ izinde burada tarti buldugumda, az da olsa vermisim🤲 zaten ben ağır vasıta, ama olsun hep ne diyorum; yavas yavas, sağlıkla, vucudu yormadan, sarkmadan☺️🤲 başarı konusmasi gibi oldu 😇
Hayırlı kandiller canım 🙏
Şöferlik nası gidiyo canım:KK51:
Biraz dinleneyim gelecegim görüşürüz kızlar :KK68: :KK68:
İyi dinlenmeler kaptanım
pastelfit pastelfit kaptanım birinci olmuşsunuz seni ve mavi takımı tebrik ediyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkür ederim canım. Takımım bana rağmen kazandı. Teşekkür ediyorum hepsine😍
pastelfit pastelfit kaptanım akşama kutlama yapıyormuyuz 😉
Neyi kutlayacağız 700 gr alışımı mı🙈

Sana da canım
60lara hoşgeldin canım 👏👏👏
Ben de gelicem bir gün inşallah 😂

Tebrik ederim canım🤩

Hayırlı kandiller canım 🙏

Şöferlik nası gidiyo canım:KK51:

İyi dinlenmeler kaptanım

Teşekkür ederim canım. Takımım bana rağmen kazandı. Teşekkür ediyorum hepsine😍

Neyi kutlayacağız 700 gr alışımı mı🙈
Güzel gidiyor🤣 Dün akşam sürdüm. Bugün akşam da çıkarız :rolleyes:

Back
X