Ya benim de öyle. Her zaman elimizde telefon olamıyor ne yazık kiAttığım ss ler sadece telefon üzerimdeyken olan adımlar. Normalde daha fazla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de öyle. Her zaman elimizde telefon olamıyor ne yazık kiAttığım ss ler sadece telefon üzerimdeyken olan adımlar. Normalde daha fazla![]()
amin canım60kiloyum rakibem başarılar diliyorum. İlk kaptanlığımızı hatırladım o zamanlar çok stresliydim ya şimdi çok keyifli bir hafta geçiricez
![]()
Stres yapma baktın pazara kadar olmuyor pazar günü yaparsın atmak içinson üç gündür wc sıkıntısı zorladı beni![]()
Aminnnnnnnamin canımhepimiz için çok güzel bir hafta olsun yağlar su gibi aksın gitsin
![]()
Bu ara bende cok adim atamıyorumO ağrı güzel ağrı seviyorum ama ağrıtamıyorum o kadar![]()
Her zaman sorabilirsin canimTamam canımkusura bakmayın nolur sürekli.soru soruyorum ama alışıcam
![]()
yok az az geldi. yoksa daha çok ödemim olurdu.Stres yapma baktın pazara kadar olmuyor pazar günü yaparsın atmak için
Ayyynen
Ayy telefonla oturup sohbet ediyorum, dedikodu ciddiyet isterAynen canım bende müzikle ve telefonda sohbet ederken iş yapıyorum
Aşırı minnoşum
Ekle hayatım, yarın spor kampanyası çalışayım
Kesinlikle çok şenlikli olacak60kiloyum rakibem başarılar diliyorum. İlk kaptanlığımızı hatırladım o zamanlar çok stresliydim ya şimdi çok keyifli bir hafta geçiricez
![]()
Hmm iyi o zaman canımyok az az geldi. yoksa daha çok ödemim olurdu.
Eline sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 51.Etap 1 fesang
61.8 2 60kiloyum
89.7 3 pastelfit
57.2 4 sara_28
83.9 5 erenmothers
66.65 6 D u t
71.8 7 Zuzushh
89.5 8 @Aijoo 78.4 9 @dolunaydagel 85.2 10 @DombiliKus 85.1 11 Kinoalihatun
79.4 12 minerva1988
58.3 Sarı Takım 1 _ASTRAL_
2 @SebastianCheesecake Yeşil Takım 1 @gezegenfeza 78.5 2 @Bal0ncuk 57.4
Afiyet olsun canım menülerinde7 ekim menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek peynir domates yumurta
Ara kahve
Öğlen 1 armut
Arada cips yedim 1 de çikilat
Akşam sebze yemeği
Komşu tatlı getirmişti 2 tane de lokma yedim
3 litre su
Eki Görüntüle 3142131
pastelfit
Zipzip- ❤
![]()
Tamm yarından itibaren dedi.diye şey ettimAfiyet olsun canım menülerinde60kiloyum u etiketle olur mu
7 ekim menüm
Ara kahve
Öğlen 1 armut
Akşam sebze yemeği
3 litre su
Eki Görüntüle 3142131
pastelfit
Zipzip- ❤
![]()
Hehehehe tamam canımTamm yarından itibaren dedi.diye şey ettim![]()
Afiyet olsun canim7 ekim menüm
Ara kahve
Öğlen 1 armut
Akşam sebze yemeği
3 litre su
Eki Görüntüle 3142131
pastelfit
Zipzip- ❤
![]()