- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Yaaa çok teşekkür ederimEvettt
Ay iyi ki geldin tatlım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok teşekkür ederimEvettt
Ay iyi ki geldin tatlım![]()
Çocukluk geçeli çok oldu be ablamGecikmeden bir kursa yazıl kuzum...çocukken öğrenmezsek zor oluyor üzerine çıkmak
Havuza gidecektik
Tatlım ben de çok sevindim. Baş ağrım geçti gibi ama ne yesem midem bulanıyor hâlâ. Sürekli bir şeyler atistirmak zorunda kalıyorum çünkü ağzımda madeni bir tat oluşuyor. Çıbık alıp test yapmadım hâlâYaaa canim çok sevindim :) basın nasi bakim
Yaa fikkat et bisiklette teyze olabilirim her an :) kuzum usuttun galibaTatlım ben de çok sevindim. Baş ağrım geçti gibi ama ne yesem midem bulanıyor hâlâ. Sürekli bir şeyler atistirmak zorunda kalıyorum çünkü ağzımda madeni bir tat oluşuyor. Çıbık alıp test yapmadım hâlâ![]()
Havuz ikinci sırada ...o da aklımdaÇocukluk geçeli çok oldu be ablam
Havuza gidecektik![]()
Köyde yalın ayak gezdim hep negatif enerjiyi atacağım diye olduysa o zaman olmuştur.Yaa fikkat et bisiklette teyze olabilirim her an :) kuzum usuttun galiba
Geçmiş olsun ablacımKöyde yalın ayak gezdim hep negatif enerjiyi atacağım diye olduysa o zaman olmuştur.![]()
Yaa evet canim ama ben yüzme bilmiyorum kiHavuza gidecektik![]()
Afiyet olsun canim❤8 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 2 yumurtadan menemen, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
Öglen 10 badem, 1 kase yogurtlu çorba
Akşam 2 parça tavuk, salata
Ara çayın yanında 5 fındık 1 kuru kayısı
Suyu ölçemedim
Iyi geceler canim ❤
İşte bu yüzden ilk yardım eğitimi çok önemli çoğu zaman hayat kurtarıcı oluyorHoşbuldum canım teşekkür ederim
Rabbim hepimizin çocuklarını korusun eger yan yatırıp çocugu kusturmasaydı müdür yardımcımız orda ölebilirsin.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş kilon kaçtı8 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 2 yumurtadan menemen, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
Öglen 10 badem, 1 kase yogurtlu çorba
Akşam 2 parça tavuk, salata
Ara çayın yanında 5 fındık 1 kuru kayısı
Suyu ölçemedim
Ben öğreticiimm konuşmuştuk ya beybiYaa evet canim ama ben yüzme bilmiyorum ki
Afiyet olsun canim❤
Iyi geceler canim ❤
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahKöyde yalın ayak gezdim hep negatif enerjiyi atacağım diye olduysa o zaman olmuştur.![]()
Evet evet hatırladım da ne zaman gidelimBen öğreticiimm konuşmuştuk ya beybi![]()
Özele geçelimmEvet evet hatırladım da ne zaman gidelim![]()
Geldim özeleÖzele geçelimm![]()
özel konuşmak yasakÖzele geçelimm![]()