Teşekkür ederim canım. Şimdilik iyi duruyor bakalimOhh oh cnm ben de bugün media markt da inceledim çokk güzeller açtım açtım kapadım
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde
Kuaförü mü değiştirsen cnm
Ya da başka çırak mı yapmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Şimdilik iyi duruyor bakalimOhh oh cnm ben de bugün media markt da inceledim çokk güzeller açtım açtım kapadım
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde
Kuaförü mü değiştirsen cnm
Ya da başka çırak mı yapmıştı
Oooo iyiymiş güzel günlerde kullanTeşekkür ederim. Benim kardeşim orda çalıştığı için indirimli almiş oldum..
İki gündür patates kizarttim çok güzel oldu. Hem az yağ ile pişti hem aynı burger king vs cast food tarzında oldu
Ayyyynen. Kendime zehir etmeyeceğim kesin kararlıyımkasmasın o kadar gerek yokben de keyifli bir hafta geçireceğim. kasmayacağım. sonra fena oluyor çünkü
![]()
afiyet olsun düğüncü8 Ekim cumartesi
Sabah 11.00
Bir tabak patatesli yumurta
İki dilim çavdar ekmeği
Biraz cecil biraz kolot peyniri
Birkaç dilim sucuk
Birkaç acı yeşil biber
Aksam 18.00
Birkaç çatal şakşuka
Birkaç çatal haydari
İki dilim çavdar ekmeği
Akşam 20.30
Yarım bardak fanta
Bir lokma pasta
Bir tuzlu kurabiye
Su 2 litreye yaklaşmıştır
60kiloyum
Zipzip-
minerva1988
Nasıl oldu saçınBaşka kuaföre gittim canımcım
Çok teşekkür ederim. İnşallah sebzelerimi bu şekilde güzel yaparak tuketebilirim çok merak ediyorumOooo iyiymiş güzel günlerde kullan![]()
Kendi rengine boyattım yani yine siyah saçlı oldum inşallah hemen akmaz. Çünkü korkunç bir sarı turuncu arası renge gelmiştiNasıl oldu saçın![]()
Annem bana da almak istiyor ama kararsızım kullanabilir miyim temizliği zor mu vsÇok teşekkür ederim. İnşallah sebzelerimi bu şekilde güzel yaparak tuketebilirim çok merak ediyorum![]()
İnşallah iyi olmuştur canım. Saç konusuna çok özeniyorum ondan sordumKendi rengine boyattım yani yine siyah saçlı oldum inşallah hemen akmaz. Çünkü korkunç bir sarı turuncu arası renge gelmişti
Bunun temizliği kolay elde yıkadım bugün komple o çekmece kısmınıAnnem bana da almak istiyor ama kararsızım kullanabilir miyim temizliği zor mu vs
Sağol canım. Şubat ayına kadar doğal saçımdı. Sonra küllü kumral denemek istedim ama o renk hariç her şeye benzediİnşallah iyi olmuştur canım. Saç konusuna çok özeniyorum ondan sordum![]()
Hmmm iyiymiş. Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicem orda kullanmayı deneyeyim bakalımBunun temizliği kolay elde yıkadım bugün komple o çekmece kısmını
Biliyorumm beybiiiBenim instayi biliyosun![]()
ÇokBen de teknik öğrenmek istiyorum. Özellikle suya atlayıp alttan yüzmek ne keyiflidir![]()
SelammGeçmişe tam bakamadım selam canlarım
Güle güle kullanKendi rengine boyattım yani yine siyah saçlı oldum inşallah hemen akmaz. Çünkü korkunç bir sarı turuncu arası renge gelmişti
Yok canım ya bayadır bişey paylaşmıyorumBiliyorumm beybiiihemen check edeyim hatta yeni bişey var mı
Çokonu da öğrenirsin ablacım
Ben de şu yüzücüler gibi suyun altından taklayla dönmek istiyorum uçlara gelince
Selamm
Güle güle kullan![]()
Ben de öyle cnm anca keşfetten tarif ya da kedi videosu kaydediyorumYok canım ya bayadır bişey paylaşmıyorum
Ben de magazin sayfalarını stalkliyorumBen de öyle cnm anca keşfetten tarif ya da kedi videosu kaydediyorum![]()
bende de tefal actifry var. ben de memnunum. pratik oluyor.Çok teşekkür ederim. İnşallah sebzelerimi bu şekilde güzel yaparak tuketebilirim çok merak ediyorum![]()
Tşk canım hemen yapıyorum şimdi çok sağolTatlım nane kaynat ama içine limon sıkma ılıyınca iç mideye çok iyi geliyor hem bulantıyıda alıyor
Teşekkürler kaptanımCok gecmis olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤
Iyi eglenceler canim❤
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım