- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Gözün aydın hayırlı olsunSelam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın hayırlı olsunSelam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
Özel dönem yoğun çikolata alımıKırmızı bebelerim ne durumdasınız???
@sara_28minerva1988
Zuzushh @erenmothers @Kinoalihatun
_ASTRAL_
Selam canimSelamlar
Arkadaştayım bugün. Saatimi evde unutmuşum. Senkronizasyon yapamadım dünü tam göstermiyor. 9 bin civarıydı. Eve geçince göstereceğini umuyorum kaptanımpastelfit
![]()
Allah şifa versin canımbiraz rahatsızım, grip olmuşuz ailecek, içemedim suyu. inşallah bugün daha çok içebilirim.
Seninda muhteşem geçsin çıtırım sağolGünün günden güzel olsun çıtırımmm![]()
Günaydınlar kuzucumGünaydın canim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun canim
Eksin harika tebrik ederim canim
Günaydın pastelfitim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Iyi dersler fesangim
Günaydın canim
Günaydın canim![]()
İnşallah güzel herşey sağolasın ablamMaddi durumdan çok psikolojin için iyi olacağını düşünüyorum tatlım.İhmal ettiğin içindeki Büşra ' yı daha çok seveceksin
![]()
Harika çok sevindim şimdiden hayırlı olsun yeni işin..Selam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
Sağolasın ablaHarika çok sevindim şimdiden hayırlı olsun yeni işin..
Sende sağol canım inşallah çok mutlu olursun işindeSağolasın abla![]()
Ben hala bitik moddayim insallah yarin eksi gelir amin. İs yeri adeta game of thrones kin nefret goz yasi ayak kaydirma. Ortam cok karisik. İnsallah eksik menu ve adim bildirimi yapicam bu aksam.Kırmızı bebelerim ne durumdasınız???
@sara_28minerva1988
Zuzushh @erenmothers @Kinoalihatun
_ASTRAL_
Ayağına sağlık canımGünaydın kızlar. Dünün adımlarını bildireyim,
12 ekim çarşamba adım
Eki Görüntüle 3144800
14.880 adımpastelfit
Tamam canım, 2 eksik daha var senden başka, o yüzden spor sonuçları için akşamı bekleyeceğim zaten. 8-9 gibi açıklarım inşallahSelamlar
Arkadaştayım bugün. Saatimi evde unutmuşum. Senkronizasyon yapamadım dünü tam göstermiyor. 9 bin civarıydı. Eve geçince göstereceğini umuyorum kaptanımpastelfit
![]()