- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
İnşallah ablacım bu sefer bozmam , alkol aldırdı bana yanında abur cuburlar sıvı detoksundayim asdf içmiyorum hızlandırdı vermemiEkside olman bile harika
Ekside olmuşsun ortim gayet iyi gidiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ablacım bu sefer bozmam , alkol aldırdı bana yanında abur cuburlar sıvı detoksundayim asdf içmiyorum hızlandırdı vermemiEkside olman bile harika
Ekside olmuşsun ortim gayet iyi gidiyorsun![]()
100 Gr eksi:)Haaaayyyyiiiiirrrrr hahahaha kimse beni yarışta değilken tartamazsende durumlar ne?
Sağ ol bitanem.Allah şifa versin![]()
Alkolle alınan mezeler yeter zaten,sıvılar işe yarıyor bırakma sakın içmeyi.İnşallah ablacım bu sefer bozmam , alkol aldırdı bana yanında abur cuburlar sıvı detoksundayim asdf içmiyorum hızlandırdı vermemi
İş ortamı güzeldi. İnşallah hep iyi devam eder. Şimdilik her haftasonu gitmem için anlastik. Duruma göre haftaici bir gün de atarlarsa gideceğimİlk iş günün nasıl geçti canım iç ortamın nasıl istediğin gibimi
senin adına sevindim canım herşey gönlünce olsunİş ortamı güzeldi. İnşallah hep iyi devam eder. Şimdilik her haftasonu gitmem için anlastik. Duruma göre haftaici bir gün de atarlarsa gideceğim![]()
Yeni işin hayırlı uğurlu olsunİş ortamı güzeldi. İnşallah hep iyi devam eder. Şimdilik her haftasonu gitmem için anlastik. Duruma göre haftaici bir gün de atarlarsa gideceğim![]()
Günaydınlar
sağlık olsun canım cumaya eksiye düşersin
Amine Busra yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım
senin adına sevindim canım herşey gönlünce olsun![]()
Teşekkür ederim. İlk kez mağaza da çalışacağım için bayağı gergindim. Ama çok şükür satişta yapabildim prim bile aldımYeni işin hayırlı uğurlu olsun
Günaydınlar![]()
Ne üzerine çalıştığın yer,sen mennun ol yeter ki,iş ortamın rahatsa mutluysan en güzeli zaten.Teşekkür ederim. İlk kez mağaza da çalışacağım için bayağı gergindim. Ama çok şükür satişta yapabildim prim bile aldım![]()
Cok geçmiş olsun sağlık ihmale gelmez mutlaka gidinHanimKelesimiGetir ağrım kalmadı ama hala sıvı geliyor ve kesintisiz bir uğultu var. Bir şey duymuyorum. Bazen işime geliyor ama
Dr a gitsem mi açılır mı zamanla?
Tebrik ediyorum eksiler çok iyi..Herkese tünaydın
Cuma tartim:91.5
Bugün: 90.70 yehuuuuu![]()