- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canımAllah'ım sana binlerce şükür son dersime giriyorum bitmedi bugün![]()
Teşekkür ederim cicimKolay gelsin canım![]()
Amin. Senden deYeni sayılmaz 3 yıl olacakama ben kendime yeni geliyorum
Allah razı olsun
![]()
seninki tatlı uğraş ne güzel çocuğunla oyun oynuyorsunKeşke bir yarım saat oturabilsembu mesaji bile saklambaç oyunundan yazıyorum
![]()
Oo maşallah Allah bağışlasın ❤ iki küçükle kolay değildir tahmin edebiliyorum. Allah kolaylık versin canları sağ olsun iyi olsunlarAmin. Senden deben de son günlerde yeni kendime geldigimi dusunuyordum, yogunluktan sanirim
benimki de 3 yasina geliyor. Küçük kardesi de oldu, cok yogunluk, tatli telaslar.
Allah'ım dünyanın en tatlı tikli şahitleri olacağızŞahit lazım birde ben kızımızın sende doktorun şahidi oluyorsun çıtırım![]()
Saracim randevuda çantama amonyak ve pamuk da koyarım her ihtimale karşıen son damata söyleyeceğiz zaten olması gereken de o![]()
Cok şükür bin şükürseninki tatlı uğraş ne güzel çocuğunla oyun oynuyorsun![]()
iyi fikir canım tedbirli olmak lazımSaracim randevuda çantama amonyak ve pamuk da koyarım her ihtimale karşı![]()
amin canımCok şükür bin şüküristeyen herkesin olsun tatlı telaslari
![]()
Rica ederim canım, maksat motivasyon olsuneline emeğine sağlık canım emek veriyorsun sağolasın bizimde bunun hakkını verip spor yapmamız lazım diye düşünüyorum hem kendimiz için hemde senin karşılıksız emeğinin hakkı için
Evet , akıllı saat bile uyarı kalk diyeher yarım saatte bir oturduğumuz yerden kalkıp bir iki tur atıp hareket etmenin bile çok faydası olduğunu okudum bir yerde sizinlede paylaşayım istedim nerde hareket orda bereket var
Kolay gelsin kaptanımYürüyorum![]()
Sen yaparsııınBeni kim gazlayacak![]()
İyiyim canım çok şükür geldiğine sevindimİyiyim sen nssilsin? Hos bulduk![]()
Anammmm düğün mü var birkaç gün doğru dürüst gelemedim hemen kızı verdiniz miHızlandırılmış bir nikah için bismillah dedik en son damata söyleyeceğiz.![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüsü
Sabah 2 tavada yumurta,,, 2 dilim salam
Ara Türk kahvesi
Akşam
1 tabak karnabahar graten,,, biraz tavuk,, yeşil salata
Su az oldu 2 litre
Birazdan da soda içeceğimZipzip-
İyi akşamlar canımSelammmmmmmm![]()
Maşallah canım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüsü