- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük bildirim yapalım yoksa gerçekten çıkıp gidiyor aklımdanYapmaya calisicam insaallah![]()
Afiyet olsun canım çok guzel gözüküyorHayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Afiyet olsun herkese![]()
İnşallah canım inşallah önemli bir şey yoktur canım belki gastrit falan vardır oda mide bulantısı yapıyorÖnceki bulantıların sebebi olası bir hastalığın habercisiymiş. Midemde bir şeyler var ama daha ne olduğu bulunamadı . Bugün ultrason ile bakıldı safra , karaciğer dalak bağırsaklarda bir sıkıntı yokmuş. Endoskopi yapılacak o zaman çıkacakmış ne olduğu.
Allah kolaylık versin bitanem, ne zaman müsait olursan gel seni çok seviyoruzİyi akşamlar kızlar günlerim çok yoğun geçiyor buraya bakamıyorum ama hep aklımdasınız![]()
Hayirli aksamlar Elhosum çok geçmiş olsun Allah sifa versinHayırlı akşamlar arkadaşlar
Cuma gününden beri karın ağrısı ile cebelleşen bir abla bırakıyorum sayfaya
İki acil bir genel cerrah randevusu ile bugün kendimi iyi hissettim. En son doktorumun verdiği ilaçlar sayesinde. Çok şükür bugünüme. Beni merak ettiğinizi biliyorum hakkınızı helal edin. Tamamen iyileşip gelmeyi istedim ama o günler de bir türlü gelmedi.
Iyi akşamlar canim
Hayirli aksamlar canim afiyet olsunHayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Afiyet olsun herkese![]()
Iyi akşamlar canim.kolay gelsin islerindeİyi akşamlar kızlar günlerim çok yoğun geçiyor buraya bakamıyorum ama hep aklımdasınız![]()
Hosbuldum canim
Nerelerdeydin hiç göremedim seni doğru düzgünHosbuldum canim![]()
Ben bu ara kayıplardayim canimNerelerdeydin hiç göremedim seni doğru düzgün