Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhem var ablacım ama faydası olmadı çünkü dinlendiremedim. Kızların ikisi de hasta. Küçük öksürmekten hiç uyuyamıyo 2 gündür buhar veriyorum. Büyük artık söküyo balgamı öksürdükçe çıkarmak için kusuyo.
Biri uyuyo biri uyanıyo. Ya ikisi birbirinin sesine uyanıyo😓
Dün gece yine 4 dü uyudum sabh 7 de kalktık😓
Oy oy çok fena demek bebeler hasta. :KK43:
Hepinize cik çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bitanem. Dünyanın en zor mesleği annelik başka da bir şey bilmiyorum.

💙MAVİ ÇEKİRGELER 💙
Bilin bakalım ben kimim😂 Başınızın mavi belası geri döndü. Bu hafta hep beraber üstümüzdeki fazlalıkları atıyoruz. Menülere adımlara dikkat edelim. Bol haraket bol su az yemek şeklinde hedefe ulaşacağız inşallah. Hepinize bol eksiler diliyorum 🥰
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@ummhnisa
@_ASTRAL_
fesang fesang
Canımcım adım atamam küçük kız yürütmez ama hergün 45 dk pilates yapıyorum 🤗🤗🤗

Merhaba çıtır hanımlar :halay: Takımlar kuruldu. Kırmızı kaptan @aloneangel35 , Mavi kaptan pastelfit pastelfit olmuştur.

*Dün, yani Cuma’dan itibaren menü yazmak zorunludur.
*Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 8.000 adım zorunludur, fazla da atabilirsiniz😁
*Sarı takımda sadece adım zorunludur.
*Yeşil takımda sadece menü zorunludur.
*Pazartesi tartı bildirilecektir. Sadece kaptanlar fotoğraflı bildirim yapacaktır. Kazanan kaptan takımına %1 avantaj kazandıracaktır.
*Adımları eksiksiz olan takım haftasonu için %1, haftaiçi için %1 avantaj kazanacaktır. Lütfen adımlarınızı tamamlayınız.
*Cuma günü final günü tartılar fotoğraflı bildirilecektir.
*Bütün bildirimlerinize @aloneangel35 ve pastelfit pastelfit i etiketleyiniz.

Hepinize bol eksiler diliyorum hanımlar:halay::halay:

54. ETAP MASTERFİT
❤️Kırmızı Takım❤️
@aloneangel35 Kaptan
@Nau Nau
@Pes etme
@Tutku44
@Willemijn- Sarı
💙Mavi Takım💙
pastelfit pastelfit Kaptan
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@_ASTRAL_
@ummhnisa
fesang fesang Sarı
💚Yeşil Takım💚
@dolunaydagel
@aloneangel35 anladim demek istedigini♥️🌸 tesekkurler pastelfit pastelfit 🙋‍♀️

Benim adim sayar iyiydi de, hem arabayla uzun yoldu, (fazla atamadim, icime de sinmedi)hem az dolandik, hem de adimsayar arabada kaldi. Ben de 18:35 gibi telden sifir basladim. Dusunsene yatana kadar popomu koyamicam gibi. Akilsiz basin cezasini ayaklar cekiyor😫😫
Bebeğim iyi düşünelim fazladan adım atmış olacaksın

Back
X