Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canim konyada ayni dereceydi ama ev daha soğuktuEv ev farkediyo kuzum![]()
Yak tabi ki canim üşütmeyinBizim ev kuzey cephe ve alt kat dükkan o yüzden akşamları yakıyorum ya, gündüzleri hala güneşli aslında
Ay sonunda faturayı görünce kafayı üşütmeyiz inşallahYak tabi ki canim üşütmeyin![]()
2 hafta daha erzurumdayim canim sonrasinda sonuclara bakip tedavi olacağımBittimi işlerin bitirde gel
Teşekkür ederim kuzum
18.30 da yedim aslında baya hareketli geçti bugün pazara gittim falan çok yürüdüm
Bakalim bu sene ne kadar gelecek faturalarAy sonunda faturayı görünce kafayı üşütmeyiz inşallah![]()
İnşallah en en en sıkıntısız basit şekilde biter gider bu iş2 hafta daha erzurumdayim canim sonrasinda sonuclara bakip tedavi olacağım![]()
Valla 4 basamaklı falan görmeyelim inşallahBakalim bu sene ne kadar gelecek faturalar![]()
İnşallah canımİnşallah en en en sıkıntısız basit şekilde biter gider bu iş
İnşallah canım gormeyelim dicem de goruruz biz Ankara icinValla 4 basamaklı falan görmeyelim inşallah
Aman aman montla oturmak zorunda kalmayalımİnşallah canım gormeyelim dicem de goruruz biz Ankara icin![]()
Benim kışlıklar valizde hâlâ. Şimdi ben Ankara'da üşüyecek miyimAnkara da yaklaşık 1 aydırufo yakıyorduk ama kaloriferler yanıor artık şükür
![]()
İki hafta mı2 hafta daha erzurumdayim canim sonrasinda sonuclara bakip tedavi olacağım![]()
Tabi ki getirceksinnnBenim kışlıklar valizde hâlâ. Şimdi ben Ankara'da üşüyecek miyim![]()
İyi akşamlar canım
Oyle görünüyor Elhoşumm patoloji sonuclari cikinca gelebilirimİki hafta mı![]()
Iyi akşamlar canim
Dimi haklısın canımO kadar hareket telafi etmiştir zaten canım
Evet canımE erken de kapatmışsın![]()
Hmm hayırlısı iyi olda Canim özel değilse rahatsızlığın ne2 hafta daha erzurumdayim canim sonrasinda sonuclara bakip tedavi olacağım![]()
Boynumda bir kitle var canim uzun zamandir vardı ama gecen hafta sisti ve agri yapmaya başladıDimi haklısın canım
Evet canım
Hmm hayırlısı iyi olda Canim özel değilse rahatsızlığın ne