- 8 Eylül 2016
- 103.278
- 438.037
- 898
- 36
Günaydın canim❤Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim❤Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Dun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircekDoktor ne dedi elifcim?
Teşekkür ederim canim inşallahÇok çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçların tez zamanda iyileşirsin inşallah![]()
Amin canim insallah ❤❤
Kuzum çok geçmişler olsun,gitmişsin erzuruma,inşallah çpk güzel haberlerinde alacağız senden.Dun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Mr da bu hafta icinde cekilecegim
Kan degerlerimde normal degerlere ulaşmış 1 aylik süreçte
Teşekkür ederim canim inşallah
Amin canim insallah ❤❤
Evet ablacim sali gunu geldimKuzum çok geçmişler olsun,gitmişsin erzuruma,inşallah çpk güzel haberlerinde alacağız senden.![]()
Günaydın ❤❤Günaydınlar şekerlerrrrrr![]()
Çok şükür güzel haber bunlar. Mr da çekilsin orda da duyalım rahatlayalım inşallahDun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Amin canim insallah ❤❤
Canım benimDun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Amin canim insallah ❤❤
Dün sordum hatta gittiğini öğrendim,inşallah haberlerini alalımda sen iyi ol yeter ki.Evet ablacim sali gunu geldim
Teşekkür ediyorum insallah guzel haberler aliriz ❤❤❤
Günaydınlar kuzucumGünaydın ❤❤
Günaydınlar canısıGünaydın![]()
İnşallah canim teşekkür ederim ❤Çok şükür güzel haber bunlar. Mr da çekilsin orda da duyalım rahatlayalım inşallah
Teşekkür ederim ablacim dun cok yogundu buraya hic bakamadimDün sordum hatta gittiğini öğrendim,inşallah haberlerini alalımda sen iyi ol yeter ki.![]()
![]()
![]()
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
![]()
Günaydın canim❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canim ❤günaydınnnnnnn
![]()
Olsun kuzum sen dinlen birazda,evet burcu söyledi dün gtti diyeİnşallah canim teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ablacim dun cok yogundu buraya hic bakamadim
Burcuya söylemiştim sagolsun yazmis![]()