İşte tam bilmiyorum bende gelsin bı bakalımTamam, ben katılamıcak sandım bu hafta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tam bilmiyorum bende gelsin bı bakalımTamam, ben katılamıcak sandım bu hafta.
İşte tam bilmiyorum bende gelsin bı bakalım
Nasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraberHedef60kgolmak kaptanlar yogun olacak, ücumüz yapalim demisti, ondan dedim. bekleyelim . Acelesi yok.
![]()
BilsemNasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraber
Dur dur halledicemBilsemboşver boşver, oturalim aşağı. Ayıp olur
![]()
Hoşgeldin canımSelam kızlar![]()
Canım kaptanlar yoğun 2 hafta
Duyuru yapar canımHedef60kgolmak kaptanlar yogun olacak, ücumüz yapalim demisti, ondan dedim. Bekleyelim . Acelesi yok.
![]()
Hepimiz kendi kilomuzu takip edicez cuma en çok yüzdeyi veren kazanacakNasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraber
Günaydın kızlar
Aslında bu hafta hiç kaçamak da yapmadım ama anlamadım +100 çıktım
Direnç kilomu kırmadan masterfite girmem dedim. Beklemiyordum dün ama kırmışım, o yüzden girebilirim. Masterfite olsun.
pastelfit
@aloneangel35
Eki Görüntüle 3156307
Geçen cuma 94.15
Ödemlerimden kurtuldum şükür![]()
Canım bir eksik bildirim var ama şimdi sonucu açıklayıp duyuru yapacağımHoşgeldin canım
Canım kaptanlar yoğun 2 hafta
Duyuru yapar canımpastelfit kaptan akşam
Belki başkaları da katılır
Hepimiz kendi kilomuzu takip edicez cuma en çok yüzdeyi veren kazanacak
Adımları da haftalık toplarız adım şampiyonu seçeriz![]()
Tamam
Eline saglik canim benimMerhaba hanımlar. Bu haftanın kazananı kırmızı takım ve @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim hanımlar
Kaptanlık ve haftaiçi adım avantajı kırmızı takımın, haftasonu avantajı mavi takımın olmuştur.
Bu haftanın en çok kilo vereni @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım, çok güzel kilo verdin
Rica ederim canımEline saglik canim benim![]()
Eline sağlık canımMerhaba hanımlar. Bu haftanın kazananı kırmızı takım ve @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim hanımlar
Kaptanlık ve haftaiçi adım avantajı kırmızı takımın, haftasonu avantajı mavi takımın olmuştur.
Bu haftanın en çok kilo vereni @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım, çok güzel kilo verdin
Rica ederim canımEline sağlık canım
Tebrik ederim @aloneangel35
Tesekkur ederiz,elinize saglikHanımlar bugün kilo bildirimi yapanların listesini hazırladım. Biliyorsunuz kaptanımızZipzip- bir süre yok. Ben de 2 hafta izin yapmak istiyorum fakat burda olacağım.
2 hafta masterfit olmayacağı için kendi aralarında yarışmak isteyenlerHedef60kgolmak @Willemijn- @aloneangel35 ile yarışabilirler