Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim bir arkadaşım diyetisyen listeleriyle 30 kilo verdi. Gözümün önünde yarılandı kadın. İlk 1, 1 buçuk ay harfi harfine uygulamış listeyi. Sonra istediklerini dahil etmeye başladı. Mesela öğle arası kahvesinin yanında canı isterse tatlısını yiyordu. ‘Noldu diyet?’ dediğimde, ‘akşam yemeğimde şu şu vardı, onun yerine yarım kase çorba ve salata yiyerek dengeleyeceğim’ diyordu. Bu kafaya geldim mi iş bitti zaten. Ben olsam ‘gitti diyet, bugün kıtlıktan çıkmış gibi yiyeyim özlediklerimi, yarın sik baştan başlarım’ der, o bir ayda verdiğim kiloları 1 günde alırdım😏
Canım bana bu verdiği yiyecekleri iki öğün şeklinde yazsa çok rahat uygularım ama günde ufak ufak 5 öğün vermiş

İyi akşamlar hanımlar nasıl gidiyor ben hergun yarim saat yada 20 dakika eliptik bisiklet sürüyorum.şimdiden etkisini görmeye başladım gibi.ama burası da pek aktif değil o yüzden pekte bildirim yapasım gelmedi. biraz kilo verip geleceğim. inşallah burası da eskisi gibi olur 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Başladık cicim biz

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-20-21-37-01-092_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-11-20-21-37-01-092_com.miui.gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 27
Tamam 7de lokma tatlısıyla kapanış yaptım 😭😭😭😭
😂😂😂Geçmiş olsun
Bugünü bitirdim ☺️ Yediklerimi paylaşayım. Bende ketojenik diyete başlayacaktım ama evde yemek olunca bozulmasına kıyamadım. Yarın itibariyle 1 haftalık hazırlığım tamam. Başlayacağım inşallah ☺️

Sabah 10.00
Köy peyniri ve 1 yumurta ile omlet,
2 yk yulaf kepeği ve 1 yumurtayla ekmek.

Öğlen 14.00
5 sarma, 5 ıspanaklı peynirli kroket,
1 kase yoğurt çorbası.

Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3164222
Yanında 1 bardak zero kola 😒

Suyu ve sporu daha sonra söylerim, eliptik bisiklet süreceğim birazdan. pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım 🥰
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız 😊
Ben iki haftadır çok yoğundum kayınpederim rahatsızlığıyla uğraştık tatil girdi araya annem geldi bir türlü fırsat bulamadım buraya girmeye
Geçmiş olsun canım🙏
Selam kızlar 1 hafta tatilde aşırı kötü yedim tahminimce 62-63 oldum :KK43: yarın sabah tartilip güzel bir şekilde beslenecegim inşallah
Hadi hayırlısı😁şu diyette yemek yapanım olsa, hazır hazır yesem gıkım çıkmaz valla🫠
sabah sucuklu omlet, peynir, 5 zeytin, 1/3 simit, domates, biber

öğlen 2 peynirli karabuğday poğaça, 4-5 küçük beypazarı kurusu

ara kahve, 1 çk fıstık ezmesiyle 1 hurma, 1 mandalina

akşam 6 küçük balık tava, salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 parça normal ve 1 parça şekersiz tahin helva

yatana kadar 1,5 lt su
şimdi yeşil çay 2 fincan içerim.
Afiyet olsun canım 🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak umarım okunuyordur balım bak bakalım
İlginç bi liste. Özellikle öğleyi hiç anlamadım, ekmek dönüşümleri ve salata dönüşümleri var. Sadece ekmek salata mı yani🤔

😂😂😂Geçmiş olsun

Afiyet olsun canım 🥰

Geçmiş olsun canım🙏

Hadi hayırlısı😁şu diyette yemek yapanım olsa, hazır hazır yesem gıkım çıkmaz valla🫠

Afiyet olsun canım 🥰

İlginç bi liste. Özellikle öğleyi hiç anlamadım, ekmek dönüşümleri ve salata dönüşümleri var. Sadece ekmek salata mı yani🤔
Ya ekmek ye, ya simit ye, ya salata ye gibi

😂😂😂Geçmiş olsun

Afiyet olsun canım 🥰

Geçmiş olsun canım🙏

Afiyet olsun canım 🥰

Teşekkür ederim canım ❤️

20 kasım pazar
Kahvaltı 12.30
Menemen
4 zeytin 1 d peynir
3 d kadar sucuk
1 tk kahvaltılık sos
1 çk bal
2 d ekmek

Ara
Yarım portakal

Akşam 18.00