Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun![]()
İyi geceler balımİyi geceler hanımlar![]()
TamamYarın tartılmayı unutmayın![]()
Bilmiyorum canım ya listeyi doktorun yanında inceleyemedim ama kontrol randevusunda soracağımKatı sıvı ayrımı yapmış olmasın. Yada her ikiside protein grubu olduğundan olabilir
Çok faydalı birde bolcana tüket.Evet maydanoz severim
Çok sağol canımcım,heleki menapoz sonrası daha da sıkıntı işte,cumartesi gittik tarama sonuçlarına bakmış sorun olmaz demiş çarşamba gideceğiz tekrar görmek istemiş ona göre tedavi başlayacak herhalde.Çok geçmiş olsun. Kemik işi bir yaştan sonra kadınların kabusu oluyorinşallah tedaviyi aksatacak bir netice olmaz
İyiyim sağol pastelcim bu aralar biraz grip vardı dsha iyiyim şimdi,sen nasılsın iyimisinHanımcım nasılsın görüşmeyeli
Tamam canım
Hayatım başla da menülerini kopyalıyım
Tamam canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım , bu nasıl bir gün böyle
Afiyet olsun canım
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Daha iyiyim sağolÇok şükür![]()
Geçmiş olsun, iyiyim ben de noolsunÇok faydalı birde bolcana tüket.
Çok sağol canımcım,heleki menapoz sonrası daha da sıkıntı işte,cumartesi gittik tarama sonuçlarına bakmış sorun olmaz demiş çarşamba gideceğiz tekrar görmek istemiş ona göre tedavi başlayacak herhalde.
İyiyim sağol pastelcim bu aralar biraz grip vardı dsha iyiyim şimdi,sen nasılsın iyimisin
Daha iyiyim sağol![]()