Ooooooo öyle bir oldu ki vur patlasın çal oynasın yedim de yedim.Şişkolugun keyfi mi olur, hahayt
geçemez kiii, geçemez kiii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooooo öyle bir oldu ki vur patlasın çal oynasın yedim de yedim.Şişkolugun keyfi mi olur, hahayt
geçemez kiii, geçemez kiii
![]()
Hoşgeldin abla yeni yıla 65-66 arası girersin inşallah bende 73 olsam kârTartı fotosu yok tatlım. Bu hafta girmeyecektim pastelimden özel rica ile geldim.![]()
Ee yemek sonucu kilo alan biri, kilo verse de uzun sürmez ki. Üzücü bir şey aslında. Sürdürebilir yapmaliyiz. Kolay degil tabi ki, ben de seviyorum, ama eskiye göre iyiyim şükür. Sevmesek kilolu olmazdık gerçiOoooooo öyle bir oldu ki vur patlasın çal oynasın yedim de yedim.![]()
Valla yemeyi seviyorum tabiki o ayrı. Ama benim gibi hunharca yiyenler için önce doğru beslenmeyi öğrenmek lazım ayarında yemek lazımEe yemek sonucu kilo alan biri, kilo verse de uzun sürmez ki. Üzücü bir şey aslında. Sürdürebilir yapmaliyiz. Kolay degil tabi ki, ben de seviyorum, ama eskiye göre iyiyim şükür. Sevmesek kilolu olmazdık gerçi![]()
Bugün masterfit başlıyor canımGünaydın kızlar
Kilo veremedim
Bir şey soracagim
kilo vermek için takım oluşturulmuyor mu
Oooo çok iyi vermişsin
Açlıkla yani zayıflama hissiyle geziyomOooo çok iyi vermişsin
Aman dayan kuzum çok iyi gidiyorsunAçlıkla yani zayıflama hissiyle geziyom
Asla şekerli şeyler abur cubur karbon yemiyom
Çok çok canım isterse 1 gıdımcık yiyom
Ama gece uykudan bile mide gurultusuyla uyanıyom
Acıktıkça suya dayanıyom![]()
Tamam ben de katılayımBugün masterfit başlıyor canım
Hayırlı olsun canımTamam ben de katılayım
Kilom 65.4
Hep birlikte sola da kaydırıcazİbreyi sağa kaydırdım![]()
Aynen. Zor ama insaallah basaririzValla yemeyi seviyorum tabiki o ayrı. Ama benim gibi hunharca yiyenler için önce doğru beslenmeyi öğrenmek lazım ayarında yemek lazım