- 30 Kasım 2014
- 29.883
- 131.950
- 798
canım benim çok teşekkür ederimtebrikler canımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok teşekkür ederimtebrikler canımmm![]()
afiyet olsun. nasılsın iyi misin canım?Selam kızlar. Sabah gelirim dedim, yine öğlen olduönce geçtiğimiz günlerin özetini geçeyim,
25 kasım cuma
Sabah 10.00
2 tane Poğaça (ofise sözüm vardı, ellerimle taptım maalesef)
Öğlen 14.00
1 bardak çorba
Akşam 18.00
1 kase salata,
1 bardak çorba,
1 tabak taze fasülye,
2 top züber.
Su:2,5 lt
26 kasım c.tesi (ketojenik diyete başlayamadım yine)
Sabah 11.00
Kıymalı yumurta (3-4 yk kıyma ve 2 yumurta ile)
Domates, salatalık, yeşillik,
2 kk peynir.
Akşam 17.00
1 tabak mantı (buzluktan çıkarıp çocukta yemeyince ne dolaba kaldırabildim, ne de atabildim)
Saat 21 gibi
2 avuç çekirdek.
Su:2 lt
26 kasım c.tesi adımlar
Eki Görüntüle 3167076
8.037 adım @Aijoo @pastelfit
iyi yapmışsınız canım güzel geçmiştir vakitArkadaşlarla buluştuk tiyatroya gittik sonrasinda kahve içtik vakit geçmiş gitmiş canım.![]()
Teşekkür ederim bitanem.iyi yapmışsınız canım güzel geçmiştir vakit![]()
Afiyet olsun canımkahvaltımı yaptım, çayımı içtim. şimdi bir kahve yapayım kendime. sonra küçük bir dolap düzenleme işim var. onunla uğraşacağım
sonra şu mezdeke seanlarıma başlasam mı![]()
Ellerine saglik ElhoşummEki Görüntüle 3167110
Hafta içi atıştırmaligim hazır.
İçindekiler
Yulaf unu yarısı öğütülmüş, yarısı bütün
Yumurta, süt, badem unu, ceviz, hurma, üzüm, keten tohumu, tarçın, zencefil, susam , tahin, pekmez , kuru dut![]()
Hayırlı olsun canımKızlar bakamıyorum buraya çocuğun odasını boşaltıyoruz yarın yeni eşyaları gelecek ben öldüm ben bittim![]()
İlk gün acemiliği kuzum.Söz bundan sonra günü gününe
![]()
Vayyy harikaaaa eline saglikEki Görüntüle 3167110
Hafta içi atıştırmaligim hazır.
İçindekiler
Yulaf unu yarısı öğütülmüş, yarısı bütün
Yumurta, süt, badem unu, ceviz, hurma, üzüm, keten tohumu, tarçın, zencefil, susam , tahin, pekmez , kuru dut![]()
Kolay gelsin fesangim. Neler yiyorsunKızlar bakamıyorum buraya çocuğun odasını boşaltıyoruz yarın yeni eşyaları gelecek ben öldüm ben bittim![]()
Eltim hamile biricikim yine de sağolsun mutfağı temizledi incik cimcikHayırlı olsun canımgüle güle sağlıkla kullansın. Sana da kolay gelsin.
yardım iste eltinden.
tek başına yapma bak ...
Akşam yazarımVayyy harikaaaa eline saglik
Kolay gelsin fesangim. Neler yiyorsun![]()
Hayırlı olsun canımEltim hamile biricikim yine de sağolsun mutfağı temizledi incik cimcik![]()
Bizim için yemek yaptılar şimdi orada yiyeceğiz yakın oturmanın kolaylıklarıHayırlı olsun canımSen yenge mi oluyorsun
![]()
Canım bir türlü ketojenik diyete başlayamadımkiAfiyet olsun kuzum
Ketodan emin misin canım , eminsen ketojenik poğaça vs yapman gerekebilir