Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun. nasılsın iyi misin canım?
Biri bana ‘nasılsın?’ diye sorduğunda mutluluktan ağlayasım geliyor ☺️ İyiyim canım teşekkür ediyorum. Haftaiçi etliğe sütlüğe pek karışmıyorum, iş, okul, kurslar derken yoğun ve yorucu geçiyor baya. Hal böyle olunca tertip düzen, temizlik, ütü, kişisel bakım haftasonuna kalıyor. Evladımda bensiz hiçbirşey yapmak istemiyor, her zaman böyleydi fena düşkün bana. Öyle olunca dağılıyorum biraz, herşey yarım kalıyor… onun dışında herşey yolunda çok şükür 🙏sen nasılsın? Başladık mı bir hırsla doğru beslenmeye?

Biri bana ‘nasılsın?’ diye sorduğunda mutluluktan ağlayasım geliyor ☺️ İyiyim canım teşekkür ediyorum. Haftaiçi etliğe sütlüğe pek karışmıyorum, iş, okul, kurslar derken yoğun ve yorucu geçiyor baya. Hal böyle olunca tertip düzen, temizlik, ütü, kişisel bakım haftasonuna kalıyor. Evladımda bensiz hiçbirşey yapmak istemiyor, her zaman böyleydi fena düşkün bana. Öyle olunca dağılıyorum biraz, herşey yarım kalıyor… onun dışında herşey yolunda çok şükür 🙏sen nasılsın? Başladık mı bir hırsla doğru beslenmeye?
Gözünden süzülen yaşlar hep mutluluktan olsun bitanem ❤️💋🌹😘 canım kuşum aman boş ver dünyanın işi bitmez yarım kalsa nolur :KK76: :KK76:

Eki Görüntüle 3167110
Hafta içi atıştırmaligim hazır. :KK76::KK76:
İçindekiler :confused:
Yulaf unu yarısı öğütülmüş, yarısı bütün
Yumurta, süt, badem unu, ceviz, hurma, üzüm, keten tohumu, tarçın, zencefil, susam , tahin, pekmez , kuru dut :KK52:
vuuuuu 😎 şifa olsun afiyetle ye elhancım

Kızlar bakamıyorum buraya çocuğun odasını boşaltıyoruz yarın yeni eşyaları gelecek ben öldüm ben bittim😩
kıvır zıvır çok çıktı değil mi :KK48:
kolay gelsin canım güle güle otursun fresh çiçeksi enerjiyle yeni atmosferinde 💜

Eltim hamile biricikim yine de sağolsun mutfağı temizledi incik cimcik🙈
ayy onun da eline sağlık ayol 😍

Canım bir türlü ketojenik diyete başlayamadımki🥺 haftasonu rahat rahat yaparım diyordum ama yok, haftaiçi daha kolay olacak. Bugün başlayım bari diyordum ama avm ye geldik kızçemle, bahane değil ama gözüm döndü yine. Ketojenik diyet yaparken ekmek falan aramıyorum aslında, tatlıyıda 2 kaşık badem unu, 1 yumurta, birazda steviayla miktodalgada 1 dkda çözüyorum. Pazartesi başlayıp cumaya kadar ketozise girmem şart. Bir girsem, kıyıpta çıkamam çünkü😢
canım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen 😍
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında

Selamlar
Ben mutfağı kapattım 5 de.
1.5 lt su içtim.
Sabah 10 da 1 pogaca yarım kase yoğurt. 2 yk menemen yedim.
Saat 3 de 1 pogaca yarım kase yoğurt yedim.
Saat 4.30 da 3 tane zeytinyağlı enginar yedim.
Adım 2500
Amine Busra Amine Busra
canım afiyet olsun.Ödem atıcı çay da içsene ;) baharat seviyorsan bak yeşil çay demliyorsun sıcakken zencefil zerdeçal karabiber tarçın ekliyorsun az az ,limon sıkıp içiyorsun ;) tansiyonun düşükse bal da ekle
bi de at kestanesi jelin var mı?

Nerden bildin kız 😅😅
Şimdi daha iyiyim. 😘🥰
uçuktan 😅
boşver canım herşey güzel olacak 😍

canım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen 😍
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında

canım afiyet olsun.Ödem atıcı çay da içsene ;) baharat seviyorsan bak yeşil çay demliyorsun sıcakken zencefil zerdeçal karabiber tarçın ekliyorsun az az ,limon sıkıp içiyorsun ;) tansiyonun düşükse bal da ekle
bi de at kestanesi jelin var mı?

uçuktan 😅
boşver canım herşey güzel olacak 😍
Uzun süredir yeşil çay içmedim hadi deneyelim ❤️
Bahattan çok emin değilim
At kestanesi Jeli ne için hiç duymadım

Back
X