- 8 Eylül 2016
- 103.318
- 438.154
- 898
- 36
Haklisin katılıyorum seneye dinlenmek icin vaktim olmayabilirBekârken dinlenmek lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin katılıyorum seneye dinlenmek icin vaktim olmayabilirBekârken dinlenmek lazım![]()
Evet canımVayyy kekim sahalara dönmüş![]()
SagolasinAfiyet olsun canım❤
Teşekkür ederimAfiyet olsun ablacım ❤
Tamam canım . Önemli değil napalım bu gün bende adım atamadım. Kayninişimdeydim
Afiyet olsun canım❤
Atmadım malesef ama bu günden sonra atacagimAfiyet olsun :)
Adım fotosu atmıyor musun kuzum
Malesef yok ama atacağım inşallah bugun
üye adı 25 kasım menü 26 kasım menü 26 kasım adım 27 kasım menü 27 kasım adım KIRMIZI D u t
x 8.000 3.400 (foto yok) @60kiloyum 8.000 8.000 fesang
8.000 8.000 @Elhan 8.000 8.000 @pastelfit 3.995 3.899 Beth18
x --- --- MAVİ @Aijoo x 7.829 1.839 @SebastianCheesecake 8.000 8.000 @Kmsl Hnd x --- --- @DombiliKus 8.000 @Willemijn- 8.000 8.000 @Mthn83 x --- 4.484
Beth18 adımın var mı cumartesi pazar :)
Kızlar eksik varsa bana söyleyin
Akşam güncellerim
@pastelfit buyur kaptancım
Pazartesi 66 kg çıktım canim
Masterfit 54. Etap Cuma P.tesi Kırmızı Takım D u t
71,2 70,9 @Elhan 70,1 69,4 fesang
64,1 63,8 @60kiloyum 88,8 88,3 @pastelfit 57,4 57,8 Beth18
65,4 Mavi Takım @Aijoo 78,4 77,9 @Willemijn- 65,8 65,5 @Kmsl Hnd 64,8 64,8 @DombiliKus 86,6 86,6 @Mthn83 86 85,7 @SebastianCheesecake 75,3 74,7
Evet yazamadım eksik menülerinize yazacagimBeth18 canım nasılsın göremiyorum seni
Evet şimdi yazicam canimBeth18 selam canım, tartı ve menü eksiğin var sanırım
Evet ablacım neyse buna da şükürHoş gördüm sağol,evdeysen kaçış yok bundan,yemekti filan derken akşam oluyor zaten.
Kaptanımmm
Uyu dinlen keyfini çıkar güzelcene![]()
Teşekkür ederim canım rakibemKuzum geçmiş olsun tekrardan![]()
Dönüş ne zaman canımUyumadığım kadar uyumaya başladım
Eve dönünce tekrar eski duzenime dönerim![]()
Aslında birkaç gün yemesek o kriz geçiyor ama biliyorumMerhaba kizlar
Kendimce aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum ama olmuyor akşam canım çikolata çekiyor![]()
Haklisin katılıyorum seneye dinlenmek icin vaktim olmayabilir![]()
Yarin dikisler alinacak doktor kontrol için tarih verirse biraz daha kalirim,tekrar kontrole gerek yok derse bu hafta sonu dönerim diye düşünüyorumDönüş ne zaman canım
İnşallah gerek kalmaz ve bir an önce dönersin evine zıpzıpımYarin dikisler alinacak doktor kontrol için tarih verirse biraz daha kalirim,tekrar kontrole gerek yok derse bu hafta sonu dönerim diye düşünüyorum![]()
Insallah canim evimi ve kedimi özledimİnşallah gerek kalmaz ve bir an önce dönersin evine zıpzıpım
Ya özlenmez mi çok haklısınInsallah canim evimi ve kedimi özledim![]()
Güle gule kullansın canimDün çocuğumun eşyaları geldi çok güzel oldu bugün de çalışma sandalyesi sipariş verdik, çocuğa çalışıyoruz ahhh ahh![]()
Selamlar,kızımda aralıklı oruçla kilo vermişti.Merhaba kizlar
Kendimce aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum ama olmuyor akşam canım çikolata çekiyor![]()
Aynen işler bitmez zaten hiç.Evet ablacım neyse buna da şükür
Maglonya yemiyorsun artık demi.Aslında birkaç gün yemesek o kriz geçiyor ama biliyorum
İnşallah kontrole gerek kalmaz da sende evine kavuşursun.Yarin dikisler alinacak doktor kontrol için tarih verirse biraz daha kalirim,tekrar kontrole gerek yok derse bu hafta sonu dönerim diye düşünüyorum![]()
Güle güle kullansın eşyalarını.Dün çocuğumun eşyaları geldi çok güzel oldu bugün de çalışma sandalyesi sipariş verdik, çocuğa çalışıyoruz ahhh ahh![]()