- 8 Eylül 2016
- 103.284
- 438.056
- 898
- 36
Evet onu söylemediler hatta emin olamadilar dikis var mi yok mu diye0 dikişlerden o zaman,niye söylemedilerki dikiş kendi atacak diye,böyle daha iyi kendi düşüyor hep.


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu söylemediler hatta emin olamadilar dikis var mi yok mu diye0 dikişlerden o zaman,niye söylemedilerki dikiş kendi atacak diye,böyle daha iyi kendi düşüyor hep.
Ah abla eve de çocuklarada yetisilmiyor çok zor. Telefonu biraz kısıtlamaya ve daha az uyumaya caliscam artıkBak benim 3 torunum var, kızım ev yaptırıyor, çok yoğunlar, çocuklarla ilgilenmeye fırsat bulamasa kendi kendilerine oynayacak bişeyler buluyor. Boyama kitapları ve kalemleri çok, veriyor önlerine sıkılana kadar yapıyorlar, arada oyuncak oynuyorlar, arada tv , tablet bakıyorlar. Akşam da erkenden yatırıyor, keyfine bakıyor, büyükler okullu oldu, çoğunlukla ders yapıyorlar. Ha hepsine yetişiyormu? Asla, biri mecbur kalacak, o da genelde ev işi oluyor, eskiden evi mis gibi olsun derdim şimdi demiyorum çünkü asla yetişmiyor, yavruların canı sağolsun.
Sen de yetiştiği yere kadar yap, olmadı bırak senden ve çocuklarından önemli deyil
Daim olsun canım
Ooo gelsin kampanya gelsin indirim![]()
Vuvuuuu
Gözün aydın tatlı kaptanım hayırlı olsun![]()
Şimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsun![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı olsun canım inşallah mutlu huzurlu bir ortamın olur![]()
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah benim içinde çocuklarım içinde çok güzel olsunHayırlı olsun yeni işin![]()
İnşallah canım benim,saat durumları nasıl olacak ayarlanmıştır herhalde,bide ufaklık var kim bakacak ona.Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah benim içinde çocuklarım içinde çok güzel olsun![]()
Sağ olMavi takım,
Menüler düzenlensin, adımlar atılsın, sular icilsin. Bugün dahil 1.5 günümüz kaldı
Hallederiz
@Willemijn-
Elhan
Hedef60kgolmak
Mthn83
Süper dikiş atılmış o zaman emin olamadıklarına göre şanslısın bu durumda.Evet onu söylemediler hatta emin olamadilar dikis var mi yok mu diye![]()
Çocuklara 3 gün annem 1 gün kv bakacak. Bakmazsalar kendileri bilir kreşleri araştırdımİnşallah canım benim,saat durumları nasıl olacak ayarlanmıştır herhalde,bide ufaklık var kim bakacak ona.![]()
9030 benimde takatim kalmadı
Bakmama gibi durum var herhalde demi,kreşe versen aldığın maaş oraya gidecek bu seferde oda sıkıntı yani.Çocuklara 3 gün annem 1 gün kv bakacak. Bakmazsalar kendileri bilir kreşleri araştırdım
Saatler mağazadaki yetkiliyle ortak belirlenecek. Sabah gidersem 17.30 çıkış, öğlen gidersem akşam 22 çıkış şeklinde
Bana göre de öyle ama annem sabah nasıl uyur sonra.... Öğleden sonra olsun istiyor. Neyse abla çok yaralıyım kızgınım ama birşey demek istemiyorum. Ben öğlenci olmak isterim ozellikle sorarsalar saat 12 den akşam 7ye kadar eşim gelene kadar bakar. Bakmam demiyor ama yüzü düşüyor hastalandım diyor vsBakmama gibi durum var herhalde demi,kreşe versen aldığın maaş oraya gidecek bu seferde oda sıkıntı yani.
Sabah olsa daha iyi değilmi senin için,en azından akşamların sana kalır çocuklarla daha çok vakit geçirirsin bana göre.
Kızın geçen yıl gittiği kreşi aradkm bugün 3750 aylık dedi. Birde 2500 kırtasiye masrafı var. Ben 10 bin almam ki tam zamanlı girsem Max alicagim asgari ücret şuanBakmama gibi durum var herhalde demi,kreşe versen aldığın maaş oraya gidecek bu seferde oda sıkıntı yani.
Sabah olsa daha iyi değilmi senin için,en azından akşamların sana kalır çocuklarla daha çok vakit geçirirsin bana göre.
Anladım ben seni üzülme sakın olurmu,senin dediğin saatleri kabul ederlerse daha iyi olur en azından vakitlice evde olursun çocuklarla beraber.Bana göre de öyle ama annem sabah nasıl uyur sonra.... Öğleden sonra olsun istiyor. Neyse abla çok yaralıyım kızgınım ama birşey demek istemiyorum. Ben öğlenci olmak isterim ozellikle sorarsalar saat 12 den akşam 7ye kadar eşim gelene kadar bakar. Bakmam demiyor ama yüzü düşüyor hastalandım diyor vs
Senin yarım gün gibi olacak demi,ona görede maaş kriteri vardır şimdi.Kızın geçen yıl gittiği kreşi aradkm bugün 3750 aylık dedi. Birde 2500 kırtasiye masrafı var. Ben 10 bin almam ki tam zamanlı girsem Max alicagim asgari ücret şuan
Ne derseler o olacak artık ben karar verme şansım olmazsa. Annemde mecbur kabul edicek yani. Abla inan zorda olmasam kalkisitmiyjm sıcacık evde oturmak varken ..Anladım ben seni üzülme sakın olurmu,senin dediğin saatleri kabul ederlerse daha iyi olur en azından vakitlice evde olursun çocuklarla beraber.
Yarım gün değilde haftada 4 gün 8.5 saatten hesaplanacak. 2.500-3 bin alırsın dediler. Gittiğim gün kadar SGK yatacakmis. Yol ve yemek parası da vercekSenin yarım gün gibi olacak demi,ona görede maaş kriteri vardır şimdi.
Artık herşey zorlaştı kolay değil yani.Ne derseler o olacak artık ben karar verme şansım olmazsa. Annemde mecbur kabul edicek yani. Abla inan zorda olmasam kalkisitmiyjm sıcacık evde oturmak varken ..
Telefon almak zorunda kaldım 5 bin TL babamdan aldık. Daha 1 kuruş donemedik. Her ay 5 6 bin kart ödüyoruz eşim kursa yazildi, laptop aldı.. önümüzdeki ay kiraya zam gelecek, biz kiracıya Mart'ta zam yapcaz ve arası iyice açılacak biliyoruz. Doğalgaz elektrik zaten en az ikisi 1500 tutacak bu kis
Saat hesabı üzerinden verecekler demek ki,yakınmı sana mağaza.Yarım gün değilde haftada 4 gün 8.5 saatten hesaplanacak. 2.500-3 bin alırsın dediler. Gittiğim gün kadar SGK yatacakmis. Yol ve yemek parası da vercek