Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa gelir inşallah canim baska yer buldu belkide
Bu mümkün değil canım o kedi buraya gelmiyorsa ya korkuyordur ya hali yoktur. Kedi kısırlaştırma yapıldı. Gitmesi için herhangi bir neden yok burada yatacak yeri de var yiyecek yemeği de var her zaman. Yavrularına da ben baktım Bizim eve de geliyordu yani onu buradan hiçbir kuvvet götüremez. Ben de 5 gündür evde olmayınca birisi eve aldı herhalde ya da öldü bir şey oldu ondan gelemiyor diye düşünmüştüm. 2 seçenek çıktı yaralıydı durumu kötüydü zorlayarak bir şekilde buraya gelmiş. Muhtemelen yine buradaki apartmanlardan birinin bahçesinde bir yerde yani o uzakta değil buraya yakın bir yerde �nşallah kurtulur iyileşir gelir

Ne derseler o olacak artık ben karar verme şansım olmazsa. Annemde mecbur kabul edicek yani. Abla inan zorda olmasam kalkisitmiyjm sıcacık evde oturmak varken ..
Telefon almak zorunda kaldım 5 bin TL babamdan aldık. Daha 1 kuruş donemedik. Her ay 5 6 bin kart ödüyoruz eşim kursa yazildi, laptop aldı.. önümüzdeki ay kiraya zam gelecek, biz kiracıya Mart'ta zam yapcaz ve arası iyice açılacak biliyoruz. Doğalgaz elektrik zaten en az ikisi 1500 tutacak bu kis
Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor şeyler biliyorum büyükler de kendine göre haklı elli bir yaştan sonra çocuk bakmak gerçekten çok zor siz de haklısınız geçim sıkıntısı yaşıyorsunuz İnşallah güzel bir yol güzel bir kapı açılır canım❤️🥰🙏

Bu mümkün değil canım o kedi buraya gelmiyorsa ya korkuyordur ya hali yoktur. Kedi kısırlaştırma yapıldı. Gitmesi için herhangi bir neden yok burada yatacak yeri de var yiyecek yemeği de var her zaman. Yavrularına da ben baktım Bizim eve de geliyordu yani onu buradan hiçbir kuvvet götüremez. Ben de 5 gündür evde olmayınca birisi eve aldı herhalde ya da öldü bir şey oldu ondan gelemiyor diye düşünmüştüm. 2 seçenek çıktı yaralıydı durumu kötüydü zorlayarak bir şekilde buraya gelmiş. Muhtemelen yine buradaki apartmanlardan birinin bahçesinde bir yerde yani o uzakta değil buraya yakın bir yerde �nşallah kurtulur iyileşir gelir
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz🤲🤲

İyi akşamlar kızlar

Sabah
Sütlü kahve

Öğle dışardaydım
Kavurma,,, 1 porsiyon mercimekli pilav,,, cacık

Ara Türk kahvesi

Akşam
2 çatal tavuk,,, 1 büyük kase cacık

Kız hasta olunca adım filan atamadım bu hafta kreşe de göndermeyeceğim o yüzden adımım olmaz daha🥺

İyi akşamlar kızlar

Sabah
Sütlü kahve

Öğle dışardaydım
Kavurma,,, 1 porsiyon mercimekli pilav,,, cacık

Ara Türk kahvesi

Akşam
2 çatal tavuk,,, 1 büyük kase cacık

Kız hasta olunca adım filan atamadım bu hafta kreşe de göndermeyeceğim o yüzden adımım olmaz daha🥺
Afiyet olsun canım. ❤️

Back
X