Ne yiyecegimi bilmiyorum ki evde bir şey yok benlik. Menemen yapayım bariKız yesene daha biraz sonra saldırqcaksın bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yiyecegimi bilmiyorum ki evde bir şey yok benlik. Menemen yapayım bariKız yesene daha biraz sonra saldırqcaksın bak
Ekmeksiz ye yanına da söğüşNe yiyecegimi bilmiyorum ki evde bir şey yok benlik. Menemen yapayım bari![]()
Azcik çavdar yerim yahu menemen ekmeksiz olur muEkmeksiz ye yanına da söğüş
Evet korkuyor sırtında ve karnında delik var bakalım ne olmuş İnşallah iyileşir![]()
Yaa nolmuş acaba kıyamamYazacağım iki gün önce gördüğümden bugün daha iyi gözüküyor canım. Ama sırtında delik var yağmur suyu dolmuş hatta içine dokunmuyorum ama bir de karnının yan tarafında delik var gördüm onun dışında bilmiyorum veterinerden gelince haber veririm Çok teşekkürler her şey için![]()
Kız ye bişey, acıktıkça tehlike artıyorEveeeet bir Adana lazım bana kesinlikleay çok açım
Ne sandın Fitkaptanım, biz asla döneklik yapmayızEvet burası hiç değişmemiş çok şükür![]()
İnşallahBelki bir gün yolunuz düşer kısmet![]()
Kolay gelsinBen mutfağa giriyorum öptüm herkesi![]()
Teşekkür ederim minnoşumKolay gelsin![]()
Soğanlı mı soğansız mı değil miydi o yaaaAzcik çavdar yerim yahu menemen ekmeksiz olur mu![]()
Kolay gelsin canimBen mutfağa giriyorum öptüm herkesi![]()
Bunla geçmiş olsun canımMR çekildim Erzurumda ki hastane işlerim bitti
Pazartesi evime dönüyorum![]()
Benim büyük oğlana da gönder bayılıyor yalvarıyor nerdeyseHer evin sorunsalı, ben bugun kuru-pilav ile işi garantiledim![]()
Valla öyle bir dillendirdiniz ki hayali bile kilo yaptıBoşa kilo almıyoz valla![]()
Sağ olAfiyet olsun sebzeleri fırında çok severim bende.![]()
Benim eksikler vardı galiba bakarsan sevinirim yaKuzum dışardayım şimdi ama dönünce hemen bakarım çok eksik yoktu deftere yazıyorum![]()
Peynirli ne?Akşam yemeği 3 parça peynirli yedim. Ama doymadım. Bide yumurta yesem fazla gelir mi? Off açım