Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımMenümü yazayım ama bişe yemedim ki
Sabah tavada 2 yumurta
Öğle 1 elma
Akşam 1 minik poğaça
Su bile içemedim midem çok kötü![]()
Afiyet olsun canim yarına inşallah duzelir midenMenümü yazayım ama bişe yemedim ki
Sabah tavada 2 yumurta
Öğle 1 elma
Akşam 1 minik poğaça
Su bile içemedim midem çok kötü![]()
Sağol kuzum inşallahhhGeçmiş olsun canım
Vücut atsın mikropları ,toksinleri
Toparlarsın inşallah hemen![]()
İnşallahhh canım benimAfiyet olsun canim yarına inşallah duzelir miden![]()
yok canım demir kullanmıyorum şu an. ben de hipoglisemi çıktı. bu ara düzensizlikten ayarlarımı hepten bozdumSen yine kan ilacına mı başladın?
Ben burayı bıraktığımda 80 başları deyilmiydin
Önce sağlık. Kiloyu ne de olsa vereceksinyok canım demir kullanmıyorum şu an. ben de hipoglisemi çıktı. bu ara düzensizlikten ayarlarımı hepten bozdum
evet birkaç ay içinde 10 kilo aldım.
Yasin mı yetmiyor yoksa denk mi gelmediBen o filmi izlemedim ya halbuki bayılırım eski türk filmlerine
Bugün bedenime hiç iyi şeyler yapmadımSevgili mavişlerim bedeninize yaptığınız her altın davranışı buraya belirtmenizi rica ediyorum. Reytinglerde masterfit hep birinci sayfaya taşınsın.![]()
fesang bebem oluy mu
Hedef60kgolmak
@Willemijn-
Mthn83
D u t
@DombiliKus
@Aijoo
Benim içinde yap lütfen. Kendime inansam ölçü alır başlarım ama şuan hiç bir konuda kendime güvenmiyorum.Aslında benim basen hareketlerine de başlamam lazım ama çok üşeniyorum ya
Çok geçmiş olsun canımİYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşum
Kafamı kaldıramıyorum
Bende çarşıya kadar yürüdüm. Dolandim 6 bin olmuşO kadar yol yaptım bugun 5800 saymış. Ama sabah okula giderken evde bıraktım 1500 de o zamandan vardır![]()
Xiomianin 120-150 aralığında var. Bide sağlık bakanlığınin bele takılan modellerinden var daha uyguna bide onların radyolulari varAslında bize bileklik lazım da çok pahalı
Hastanenin adı beni benden aldıBuyrun diyetisyenimin verdiği menüisteyen faydalansın canlarım
Yok kuzum, vücudum çok ödem tutuyor, suyu 2 lt içsem wc ye yetişemem
Birgün bina girişinde merdivende kaldım, 10 adım atsam wc ye yetişeceğim, yok gidemedim. 2 dakika kırmaşamadım sonra dedim ne olacaksa olsun. O an komşu gelse bittim, insanlara ne cevap vereceğim![]()
Ay çok alıntı var sırayla cevap vereyim.Yasin mı yetmiyor yoksa denk mi gelmedi
Bugün bedenime hiç iyi şeyler yapmadım
Benim özel günüme giriş merasimi başlıyor bu hafta. Her yer sisecek. Hassaslasacak. Tembellesecek.
Benim içinde yap lütfen. Kendime inansam ölçü alır başlarım ama şuan hiç bir konuda kendime güvenmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım
Türk hahvesine limon sık ishale iyi gelir. Limonlu su haşlanmış patates varsa ev yapımı yoğurt ve bol su.
Bende çarşıya kadar yürüdüm. Dolandim 6 bin olmuş
Xiomianin 120-150 aralığında var. Bide sağlık bakanlığınin bele takılan modellerinden var daha uyguna bide onların radyolulari var
Hastanenin adı beni benden aldı![]()
Şimdi içtim ama uyuyor muyuz kız daha saat kaç??Hadi çeşmeye su içmeyeuykudan önce su içmek gece dahil vücudu çalıştırırmış. Yatağa girmeden önce de 1 bardak su içelim ❤
Şimdi içtim ama uyuyor muyuz kız daha saat kaç??
Sen korkuyorsan ben napiyimAy çok alıntı var sırayla cevap vereyim.
Yaşım 36, fazlasıyla yetiyor da bir nasip olmadı izlemek. Halbuki turk filmlerini de Şener Şen'i de çok severim.
Tamam en kısa zamanda başlayacağım inşallah ama ölçü almaya korkuyorum
Saate bakacağım şimdi.
Hastanemiz çok afiyetlidir gerçekten( o ne demekse) hahaha
Canım perşembe ve cuma adım sayımı yok. Sen istersen yine atabilirsin.Peki bugün menü ve spor yok biliyorum ama olsun. Grubun papazini çağırın vücuduma karşı işlediğim günahları cikarcam
Sabah 8.30 yarım portakal 1 elma 1 lt ye yakın limonlu su
Öğlen 12.30 yalancı paça çorbası yoğurtlu karışık kızartma ( tatlı vardı yemedim)
Arada 1 lokum 1 kare ince çikolata
Akşam ekmek köşesine kıyma kavurma 2 parça mantar kaşarlı
Met helvasıcranch gofret bide.
Su 2 lt olmamıştır.
Adım 6200 şuan ama yapılacak işlerim var. Ama 7 bin olacağı şüpheli uyuyup kalabilirim.
Geç uyuyup erken kalkan bir zombiyimuyurken de iç ola ki ben erken uyurum
Benim basenlerim ve kalçam geniştir cicimSen korkuyorsan ben napiyim
Benimki az daha büyürse kendine ait bir uydusu olacak. Güneş sistemine yeni bir Plüton olarak beni alacaklar
Yalnız abartmamak falan yazınca kendi cuma menulerimi hatırladım ve utandımCanım perşembe ve cuma adım sayımı yok. Sen istersen yine atabilirsin.
Menüleri cuma dahil her gün yazıyoruz ama cuma günü ödül öğünü hakkımız var çok abartmamak şartıyla. O gün istersen canının çektiği bir şeyi yiyebilirsin o bizim ödülümüz![]()