Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neden vegan deniyorsun canım
hacamat yaptırdım canım. en az 2 gün hayvansal gıda almamam gerekli faydasının yüksek olması için. aslında öncesi sonrası toplam 4-5 gün olsa çok daha iyi ama yapamıyorum. 2 gün zorla ancak.
zabahınan omlet yapıcam, peyniri gömücem o derece yani :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK33:

🤣🤣 suyumu içim yatağa süzülücem dua edin deliksiz yatam
o zor biraz gülüm bu gece :KK70::KK70::KK70: takımca herkes sabaha kadar işicek bu gece :KK53::KK53::KK53::KK48:

hacamat yaptırdım canım. en az 2 gün hayvansal gıda almamam gerekli faydasının yüksek olması için. aslında öncesi sonrası toplam 4-5 gün olsa çok daha iyi ama yapamıyorum. 2 gün zorla ancak.
zabahınan omlet yapıcam, peyniri gömücem o derece yani :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK33:

o zor biraz gülüm bu gece :KK70::KK70::KK70: takımca herkes sabaha kadar işicek bu gece :KK53::KK53::KK53::KK48:
Öncelikle geçmiş ve şifa olsun canım 💙💋
İşeme konusunda o kadar haklısın ki :KK14:

2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
14.30 1/3 dilim yaş pasta, türk kahvesi
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay
18.20 2 adet küçük protein bar , limonlu siyah çay

maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve

8.888 adım 888 puan ,2 lt su

Elhan Elhan Cordelia Cordelia

2 Aralık Cuma
10.00 Tarçınlı, HCG li duble Türk kahvesi :kahve:
11.30 Has yumurta, domates salatalık, üç zeytin, peynir, marul, iki ceviz , bir dilim çavdar ekmeği
16.30 Mevlit tabağı
Bir kaşık un helvası, yarım poğaça, yarım pide, bir dilim su böreği, bir muska ıspanak böreği, çay
Üç litre su
pastelfit pastelfit
has yumurtanı sevsinler :KK74:
yansın yağlar kahveyle ;) afiyet olsun

suları içtik geldeyat kaptanım :confused:

hımm tamam canım
göm valla 😂

2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay

maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve

Afiyet olsun canim 💙

MASTERFİT
Kırmızı Takım
pastelfit pastelfit Kırmızı Kaptan 56.1
Cordelia Cordelia Kırmızı 86.1
@Mehfam Kırmızı 74.6
@erenmothers Kırmızı 67.45
@Kmsl Hnd Kırmızı 64.25
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı 89.8
@Kinoalihatun Kırmızı 83.5
@Beth18 Kırmızı 66.3
Mavi Takım
Elhan Elhan Mavi Kaptan 69.1
fesang fesang Mavi 63.3
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mavi 75.5
@Nau Nau Mavi 70.1
@Willemijn- Mavi 64.8
@Mthn83 Mavi 84.3
@DombiliKus Mavi 85.4
@Aijoo Mavi 77.1
Oo renkler harika olmus. Eline saglik♥️💙
Sevgili mavişlerim bedeninize yaptığınız her altın davranışı buraya belirtmenizi rica ediyorum. Reytinglerde masterfit hep birinci sayfaya taşınsın. :KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
fesang fesang bebem oluy mu
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
@Willemijn-
@Mthn83
@Nau Nau
@DombiliKus
@Aijoo
Tillyyy, bu bi sır:oha: (film sahnesinden aklimda kalmis, ismi kesin yanlis hatirladim)
Afiyet olsun tatlım. Senin de cuma ödüllü menün olsa gerek. :confused: tam kizacagim aklıma cuma geliyor. 🙈
Ben cuma hakkimi pazartesi kullanicam insaallah kaptanim.
Iyi geceler canim ♥️
İyi geceler♥️♥️
2 Aralık Cuma
10.00 Tarçınlı, HCG li duble Türk kahvesi :kahve:
11.30 Has yumurta, domates salatalık, üç zeytin, peynir, marul, iki ceviz , bir dilim çavdar ekmeği
16.30 Mevlit tabağı
Bir kaşık un helvası, yarım poğaça, yarım pide, bir dilim su böreği, bir muska ıspanak böreği, çay
Üç litre su
pastelfit pastelfit
Afiyet olsun, Allah kabul etsin ziyaretini, dualarinizi da 🤲🤲

Bugün ne yedim mal gibi yine burger yedim. Tatlı yedim. Neden dizginlemek bu kadar zor. Onları yemenin bana hiç bir faydası yok. Neden bunu yapıyorum ki kendime 😑😔 yarın iki öğün denemeye karar verdim. Çok zorlanirsam ara öğün eklicem 1 tane ....
Tövbe tövbe, öyle deme. Afiyet olsun. Arada böyle yemekten bir sey olmaz. Tabiki de keske yemesek 👍
2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
ardından 1/3 künefe

Afiyet olsun dostum

2 ARALIK CUMA

adim yarismasi yok zaten

SU:1.530
MENÜ:
KAHVALTI:
Kendim uydurdugum patates salatası (devamini nerdeyse 1 saat aradan sonra yiyebildim)
İKİNCİ ÖĞÜN: 1 tabak yoğurtlu,sade bulgur pilavı
Elmaları ve 3 küçük muzun saatlerini inanin hatirlamiyorum
Türk kahvesi
Sanirim bu kadardı. Ne yedigimi unutuyorum :oha:

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Elhan Elhan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Back
X