Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz daha mutluyuz. :KK60:
Gelir gelmez pastelfitin yanında yer alsan da kızlarımi yoldan çıkarmaya calişsan da :sus: seni çok seviyorum kordelyam 💙💙
:KK5: :KK36::KK36:Biliyorsun hangi takımda isem o takım için savaşıyorum. ❤️Başımda o kadar sıkıntı var ki yeterince destek olamıyorum. Arada bir mavislere sataşiyorum ne olmuş :KK15: :63:

Dün bütün gün temizlik yapıp akşam 8 buçuk gibi hem dinleneyim, hemde bir kaç bölüm dizi izleyim diye uzanmıştım. Gözümü bir açtım saat gece 2, donmuşum çekyatta😒 sabah 9 buçuğa kadar kalkmadım yataktan. Sonuç : korkunç bir baş ağrısı😔
Geçmiş olsun cnm

Dünün özetini de yapayım, sonra işlere geri döneyim☺️ Dün bozdum diyeti, gerekliydi. Çok ciddi bir sindirim problemi yaşıyordum. Bugün tekrar başladım, başlayacağım yani acıktığımda 😊

3 aralık cumartesi
Sabah 10.00
1 küçük kıymalı pide,
1 yumurta, biraz kaşar ve 3-4 dilim sucukla omlet.

Öğlen 14.00
2 tabak karnabahar kısırı.

Akşam 17.00
1 tabak karnabahar kısırı,

Daha akşam 20.30
1 tabak daha karnabahar kısırı,
1 kase patlamış mısır,
1 gofret 😒

Su:2 lt Elhan Elhan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Adımlar
Eki Görüntüle 3171083
10.113 adım. Saatim, ‘nolur beni şarja tak’ diye yalvarıyor. Umarım bugünü tamamlatır ☺️
Canım afiyet olsun ayağına sağlık 😘

Hoş geldiniz :KK60:

Afiyet olsun tatlım 💙

Harikasın dedim mi :KK68:

Supper:KK9:

Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.

Hoş geldin kuzu :KK25:

Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu :KK43:

İyi ki varım :KK71:

Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana :cry:

Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun :dua:

Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın 🤪

Geçmiş olsun canım bacım :dua::KK68:

Bizim grupta yaşlanmak yasak :sus:

Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.

Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem :KK14:

Hayırlı olsun canım ❤️ tanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım :süslü:

Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem 💙💋🌹

Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım 😘🙏

İlle çelme takarlar bilmem mi :KK57:

Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız :KK19:

Pişiye hayııııırrr:stop:

Su canavarları olduk ya :21:

Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm 🥺

Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece :KK22:

Afiyet olsun bitanem 😍💐 12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.

Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.

Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.

Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel 🙏💙🌹

Günaydın fıstığım. 💋💙🌹

Afiyet olsun tatlım.💙🌹

Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.🙈

Günaydın canım.💐🌹

Tavuk şiş unutulur mu :super:

Günaydın tatlım 💋🌹😘

Günaydın 💙💋🌹

Kolay gelsin canım 💙🌹 çok öptüm 💋💋💋💋💋💋💋
Teşekkürler hosbuldum ben de memnun oldum 🥰

Hoş geldiniz :KK60:

Afiyet olsun tatlım 💙

Harikasın dedim mi :KK68:

Supper:KK9:

Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.

Hoş geldin kuzu :KK25:

Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu :KK43:

İyi ki varım :KK71:

Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana :cry:

Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun :dua:

Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın 🤪

Geçmiş olsun canım bacım :dua::KK68:

Bizim grupta yaşlanmak yasak :sus:

Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.

Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem :KK14:

Hayırlı olsun canım ❤️ tanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım :süslü:

Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem 💙💋🌹

Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım 😘🙏

İlle çelme takarlar bilmem mi :KK57:

Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız :KK19:

Pişiye hayııııırrr:stop:

Su canavarları olduk ya :21:

Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm 🥺

Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece :KK22:

Afiyet olsun bitanem 😍💐 12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.

Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.

Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.

Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel 🙏💙🌹

Günaydın fıstığım. 💋💙🌹

Afiyet olsun tatlım.💙🌹

Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.🙈

Günaydın canım.💐🌹

Tavuk şiş unutulur mu :super:

Günaydın tatlım 💋🌹😘

Günaydın 💙💋🌹

Kolay gelsin canım 💙🌹 çok öptüm 💋💋💋💋💋💋💋
Hafta sonu kaçamak yapmayayım diye karar aldım yumurta diyeti yapmaya 🙏 Her şey pastelfit pastelfit için..😘😘😘

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah şifa versin canım 😍😍😍
Amin canım sağolasın
Sağol ablam 😘

Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul

Yetersiz veri 🙄😅
Saraylim olabilir mi nick

❤️

❤️
Allah muhabbetinizi artirsin

🙄 Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim🤪

Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna

Aynı beni anlattın 😔
Ama ben daha 70 i göremedim
Denemedim canım deneyeyim
Canımm geçmiş olsun kuzum iyileş gel hemen özledim seni 🥰🥰🥰
Sağolasın canım bende sizi özledim
Su içemiyorum ben ya sara_28 sara_28 ne güzel 3 litre içiyor ben iki bardak belki
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne mutlu bize 🤩

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Hoşgeldin canım günaydın mutlu pazarlar

:KK5: :KK36::KK36:Biliyorsun hangi takımda isem o takım için savaşıyorum. ❤️Başımda o kadar sıkıntı var ki yeterince destek olamıyorum. Arada bir mavislere sataşiyorum ne olmuş :KK15: :63:
Sataş kuzum biz de boş durmuyoruz durmayacağiz da :21: gazamiz mübarek ola...hafta sonunda nasılsa birinciyiz :sampiyon:
Hadi mavişler boş durmak yok :KK73:
Su, spor bol olsun, harika menüler gelsin 😘💙

Biz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki burada💕💕💕

Back
X