Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol bozam 😘
Sen de yakıyosun bee 😍
Sağ ol çizkekim💪
Muhteşem canım Tebrikler 🧿♥️
Tesekkurler cordiş😇
Çok iyi vermişsin canım tebrikler. Sen maviydin de mi😭
Sağ ol. Maviş💙💙 😄
Tebrikler dostum :KK60: :KK36:
Sağ ol dostum. :KK48:
Maviş kızlarım huuuuu :KK25::KK25:
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin. :21:
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim. :KK20:
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz. :KK73:
@fesang
@DombiliKus
@Aijoo
@Willemijn-
Mthn83 Mthn83
Hadi bakalım mavişler :rolleyes:tembellik zamanı değil where is hareket there is bereket 🤗🐦
Sağ ol dostum. Azimli kaptanim💙💙💙
Tebrikler canım 🧿🧿🥰🥰🤗🤗🤗maşallah 🤩

Canımsınnn tatlış kaptanım benim 🥰🥰🥰🥰

Aşkitom senin gelme şerefine verdim kuzum 🥰🥰havaya gir aşkım 1 kilo eksin var ne güzel hadi bunun üstüne bi halay çekelim 😂 :halay: :halay: :halay:

Tatlı elhoşum bitanecik elhoşum teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🥰
Tesekkurler 1.200 😄😄
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️

Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️
Tesekkurler zipzipim😇💪

teşekkür ederim canımm

teşekkür eerim canımm

hoşbul elhan ablam, inan bitmiyor hastalık konusu artık öyle yoruldum.. boşver şimdi beni.. Sen nasılsınn iyi misin canımın içi
Her zorluğun bir kolaylığı vardır tatlım. Sıkma canını. Sen de feraha ereceksin. 🙏❤️ Ben iyiyim kilo almıştım şimdi vermeye çalışıyorum. Hayat böyle geçecek demek ki al ver ...buna da şükür. :KK36: Dua etmeyi Allah'tan yardım istemeyi elinden bırakma bitanecim. :dua:

Canımm beni etiketlemişsin, hatırlanmak güzel :KK200: evdeyim oğlanın sağlık sorunları vardı biraz onlarla uğraşıyoruz.. pek giremiyorum. Sen nasılsın canımın içiiiiiiii
Çok geçmis olsun canım 87 kilo ile diyete başladım şimdi 85 im 😭 oğlun nasıl tatlım inşallah iyi olur dualarim sizinle. 😘😘😘

Güzeller
Öğlen et sote salata nohutlu pirinç pilavı vardı. Pilavdan 2 yk yedim et sitenin etlerini yedim salatayı komple yedim
Akşam fırında balık salata 1-2 dal Özil turşusu yedim. Su 1 lt bile yok.
Yemekten sonra lesli 1 mil yaptım ama hala adimim tamam olmadı.
Afiyet olsun ben de spor yapsam iyi olacak 9 gibi Eva time 🤣

Back
X