Anooooo fezam gözünü seveyim bebemPizzanın üstüne bol şekerli kahve yaparım,
Bal gibi portakallarım var suyunu sıkarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anooooo fezam gözünü seveyim bebemPizzanın üstüne bol şekerli kahve yaparım,
Yok alıştı bünyesudan zehirlenmede![]()
Yerim Allah
Ağam senin dilin ne söylir☻Pizzanın üstüne bol şekerli kahve yaparım,
manzaramıza bak di mi, millet boğazı izler biz dumanı tüten böreğiBen de su boregine karşı çay içiyorum![]()
ben 2.5 yapamıcam bugün canımAyyy suyumu içip zıbaram bariyoksa midemin konseri bitmicek
anlatmak ister misinev içi gereksiz saçma sapan bir tartışma.
anlık yükseliyor sinirim. resmen frekansım değişti.
3,5 ettim benmanzaramıza bak di mi, millet boğazı izler biz dumanı tüten böreği
ben 2.5 yapamıcam bugün canım
anlatmak ister misin
Üzerine limon sıkar yerim hem de
Kendimize işkence etmek hoşumuza gidiyor o değil izledikçe karnım gurulduryormanzaramıza bak di mi, millet boğazı izler biz dumanı tüten böreği
ben 2.5 yapamıcam bugün canım
anlatmak ister misin
Yoo ablam ben sucurum su için diyomÜzerine limon sıkar yerim hem de
Pastelfitin kırmızıları hiç yemekten bahsediyor mu![]()
İşte o gurultular eriyen yağların ayak sesiKendimize işkence etmek hoşumuza gidiyor o değil izledikçe karnım gurulduryor![]()
Rabbim çok şükür su böreği hiç sevmiyorum
Afiyet olsun canımm. Menü harikaİyi aksamlar kizlar
Kahvaltı
7.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 çatal peynir
3 zeytin
12.30
Öğlen
1 kase cacik
Firinda sebzeli tavuk
4 kaşık bulgur pilavı
18.30
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu Közlenmiş patlican
Adım 8137
Yazınca farkettim hiç ara öğün yesil çay falan içmemişim unutmazsam yarın iş yerine götüreyim odem atayım bari![]()
Valla benden fazla yiyor, benden fazla uyuyor, benden zayıf, bu hiç adil deyil. Çok iyidir sağolsun, zaten 1 tek o var, başka arkadaşım yok, olmasına da gerek yok.O arkadaşla arkadaşligini gozden gecirmelisin tatlım.![]()
Tabi ayolKaşarsız yemezler, belki markete giderim sabah, nimeti ziyan etmeyelim deyil mi
Aynen aynen eşim böyleValla benden fazla yiyor, benden fazla uyuyor, benden zayıf, bu hiç adil deyil. Çok iyidir sağolsun, zaten 1 tek o var, başka arkadaşım yok, olmasına da gerek yok.![]()
Tamam yaa kıyamam sana sadece menemen yaparım, fesang yer, ben bakarımAnooooo fezam gözünü seveyim bebem![]()
ay hakikaten yaa biz doldurmuşuz burayıÜzerine limon sıkar yerim hem de
Pastelfitin kırmızıları hiç yemekten bahsediyor mu![]()
Sahip çıkamıyorum, insanların duymak istediğini söylüyorAğam senin dilin ne söylir☻