- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aynı canım midem çok şişNasıl oldun saracim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı canım midem çok şişNasıl oldun saracim
Sen hiç oturmuyon mu bebeem
Geçmiş olsun canımAynı canım midem çok şiş
OturabilemiyorumSen hiç oturmuyon mu bebeem![]()
HoşbuldumHoşgeldin canımBurda güzel motive olursun
![]()
Dur hepsini yazacağım birazdanSeviyorum canımtaze peynir de var bakayım ben buna
Chaffle da böyle oluyor di mi
Nasıl dayandın canım ya
Afiyet olsun
Tam 7de mi geldi
Bizim kilo göstergelerimiz nerdeOturabilemiyorum
Afiyet olsun hayatım6 Aralık
9.00 Yağ yakıcı kahve
10.30 Üç kuru üzüm, üç kuru kayısı, iki ceviz, , çeyrek simit, çay keyfisi sahilde
12.00 Türk kahvesi
16.00 Fırında karnabahar üzeri yoğurtlu
18.00 Yarım kase Trabzon hurma, bir kaşık chia tohumundan puding, iki minik mandalina
Üç litre su,
Adım
Eki Görüntüle 3172788
pastelfit
Hedef60kgolmak
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanım6 Aralık
9.00 Yağ yakıcı kahve
10.30 Üç kuru üzüm, üç kuru kayısı, iki ceviz, , çeyrek simit, çay keyfisi sahilde
12.00 Türk kahvesi
16.00 Fırında karnabahar üzeri yoğurtlu
18.00 Yarım kase Trabzon hurma, bir kaşık chia tohumundan puding, iki minik mandalina
Üç litre su,
Adım
Eki Görüntüle 3172788
pastelfit
Hedef60kgolmak
Zipzip-
Bir süredir gözükmüyor vallaBizim kilo göstergelerimiz nerde![]()
Yeni farkettim. Kilolarımızın olması motivasyondu aslındaBir süredir gözükmüyor valla
Varmış gibi hayal edelim bariYeni farkettim. Kilolarımızın olması motivasyondu aslında
Ama ben vkimi 20 görüyorum gözümü kapatıncaVarmış gibi hayal edelim bari
Ben tepeye yazdımVarmış gibi hayal edelim bari
Hoş geldin Hümeyra.Merhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum
. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Hoş geldin Hümeyra.Memnun olduk iyi ki geldin. Kararlıysan istediğin kiloya inersin. Gerçekten güzel bir ortamımız var ailem gibi tüm arkadaşlarım bu sıcaklığı hissetmişsin sevindim. Bizimle vakit geçirirsen mutlu olacağına eminim. Evde yemek pişirememen biraz düşündürdü beni. Onu nasıl çözeceksin bilemiyorum.
Afiyet olsun tatlım.