Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

6 Aralık
9.00 Yağ yakıcı kahve
10.30 Üç kuru üzüm, üç kuru kayısı, iki ceviz, , çeyrek simit, çay keyfisi sahilde :süslü:
12.00 Türk kahvesi
16.00 Fırında karnabahar üzeri yoğurtlu
18.00 Yarım kase Trabzon hurma, bir kaşık chia tohumundan puding, iki minik mandalina
Üç litre su,
Adım
IMG_20221206_231843.jpg
pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Zipzip- Zipzip-

Merhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım 🤭. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum 😊. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Hoş geldin Hümeyra. :KK68: Memnun olduk iyi ki geldin. Kararlıysan istediğin kiloya inersin. Gerçekten güzel bir ortamımız var ailem gibi tüm arkadaşlarım bu sıcaklığı hissetmişsin sevindim. Bizimle vakit geçirirsen mutlu olacağına eminim. Evde yemek pişirememen biraz düşündürdü beni. Onu nasıl çözeceksin bilemiyorum.

Hoş geldin Hümeyra. :KK68: Memnun olduk iyi ki geldin. Kararlıysan istediğin kiloya inersin. Gerçekten güzel bir ortamımız var ailem gibi tüm arkadaşlarım bu sıcaklığı hissetmişsin sevindim. Bizimle vakit geçirirsen mutlu olacağına eminim. Evde yemek pişirememen biraz düşündürdü beni. Onu nasıl çözeceksin bilemiyorum.
:KK60:masterfit ailemiz

6 Aralık salı

Sabah 10 ve 12.30

Çavdar ekmeğine sandviç iki ayrı teneffüste yedim
İçinde süzme peynir cecil peyniri iki hindi füme
Marul maydanoz reyhan nane ve dereotu

Akşam 17.30

Tavuk şiş
Avuç içi kadar ince lavaş
Salata
Bir çiğköfte

Aksam 22.00

Bir çiğköfte marulla
Br kurabiye😭

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun tatlım. :KK60: Çig köfte yarın etki etmez inşallah. Kurabiyeyi de gözüm tutmadı ama neyse bol su içtin inşallah.

Back
X