Teşekkür ederim tatlım ama son kurabiye hiç olmadi kaptanım beni camdan atacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım ama son kurabiye hiç olmadi kaptanım beni camdan atacak
Noldu ki acaba çok geçmiş olsun canım. İnşallah yarına kalmaz.Kızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya![]()
İçtim kaptanım vallahiAfiyet olsun tatlım.Çig köfte yarın etki etmez inşallah. Kurabiyeyi de gözüm tutmadı ama neyse bol su içtin inşallah.
İyi geceler tatlım. Kolay gelsin.İyi geceler bebeksiler ❤bulaşıklar dağınıklar beni bekler
![]()
Hemen kalkıyorum ablaNoldu ki acaba çok geçmiş olsun canım. İnşallah yarına kalmaz.sirkeli suyla sil her yerini bir de bunu dene...
A aaa bismillah noldu birdenKızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya![]()
Ama 15bin adım attım
Hamilelere ayarlarinizla oynamayın dendiydi sanırım biz şişkolari da aynı kategoriye koydular.Bizim kilo göstergelerimiz nerde![]()
Allah ne verdiyse yardır güzelimÜzüm sirkesi yok elma sirkesi olur mu abla
Hiç fark etmez tatlım olur. Çok etkili kaşintida.Üzüm sirkesi yok elma sirkesi olur mu abla
Elma sirkesi bildiğin şifaHiç fark etmez tatlım olur. Çok etkili kaşintida.
Allah ne verdiyse yardır güzelim
Tmm hemen kalkıyorumHiç fark etmez tatlım olur. Çok etkili kaşintida.
Canım geceler uzadı ondan mı nedir...İçtim kaptanım vallahi
Ya gece açlığına eskiden dayaniyordum şimdi bir haller oldu bana
İnşallah hemen etkiler de rahatlarsınTmm hemen kalkıyorum
Psikolojik mi bilemedim kaptanımCanım geceler uzadı ondan mı nedir...
Biri acıktım deyince ben de direkt acikiyorum var tabi etkisi...Psikolojik mi bilemedim kaptanım
HoşbuldumHoş geldin Hümeyra.Memnun olduk iyi ki geldin. Kararlıysan istediğin kiloya inersin. Gerçekten güzel bir ortamımız var ailem gibi tüm arkadaşlarım bu sıcaklığı hissetmişsin sevindim. Bizimle vakit geçirirsen mutlu olacağına eminim. Evde yemek pişirememen biraz düşündürdü beni. Onu nasıl çözeceksin bilemiyorum.
İnşallah kuzum sildim şimdi bir daha şurup içtim bakalım bekliyorum geçmezse hastaneye gideceğimİnşallah hemen etkiler de rahatlarsın