Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki Aşkitom nazar değdi bana dün sanki enerjim gitmiş gibiydi hiçbirşey yapmak istemedim heryerimi ağrıyor gibiydi ruh gibi dolandım evde şu an kendime geldim ama bi kalkıp sirkeli suyla evi Silicem valla bugün
Ay demeee sil canım şifa olsun inşallahBilmiyorum ki Aşkitom nazar değdi bana dün sanki enerjim gitmiş gibiydi hiçbirşey yapmak istemedim heryerimi ağrıyor gibiydi ruh gibi dolandım evde şu an kendime geldim ama bi kalkıp sirkeli suyla evi Silicem valla bugün![]()
Amin canım inşallahAy demeee sil canım şifa olsun inşallah
Yok, akşam ezanından sonra üç harfliler yeryüzünde cirit atarmış, mecbur kalmadıkça akşam atmayın derlerAkşam karanlığında çöp atmayı düşündüm de mantıklı açıklaması vardır. Işıklandırma yoktu demek ki çok eskilerde insanlar üzerine basar yaralanır , düşer kayar diye sanki![]()
Ne çabuk geçmiş zamanKuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallahDoğum da şubat ayı ortası görünüyor, bakalım hayırlısı
Daha uyumadım, ayaklarım ağrıyorRüyanda hamur yoğurduğunu söyler ama ispat edemem![]()
Geçmiş olsun canım. Kınanın etkisi mi hâlâDaha uyumadım, ayaklarım ağrıyor![]()
Bilmiyorum ki, bir ağrı var, diz, ayak, parmak dolanıp duruyor.Geçmiş olsun canım. Kınanın etkisi mi hâlâ![]()
Sirkeli suya köy sende bide öyle dene bakalımBilmiyorum ki, bir ağrı var, diz, ayak, parmak dolanıp duruyor.
İnat ettim ilaç içmiyorum, ne kadar dayanabilirsem ( ayak ağrısı malum sıvıdan sonra oldu, gitmiyor)
Uyanmani bekliyordum canım bayağı merak ettim. Ay çok sevindim. Bugün de kullan hatta çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne sulandırarak ekle. Giysilerden de bulaşmış olabilir. Çok geçmiş olsun.
Tamam ablacım yapacağım mutlaka teşekkür ederim kızlar tekrardanAy hadi geçmiş olsun
Ablam az değil ki bi yığındı yoksa huyum değil zatenGünaydın tatlımgece bulaşıkları bırakmak iyi değil bak anam evin bereketi kaçar derdi.
beni kandirmadiysa tabi
Ooh maşallahBen oğlanların yataklarını topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım, çöpleri yolladım, wc temizledim geri yattım![]()
Günaydın SubaşımGünaydın tekrar![]()
Öyleyse su içGünaydın Subaşım![]()
Afiyet olsun canim ❤Eki Görüntüle 3172676
Menüm
12.30 karnıyarık bulgur pilavı cacık
17.00 fırında tavuk but 1.5 3 parça patates salata 1 kase yoğurt
Su 1lt
Sporum hala 6 bine yakın 8 bin ne zaman olursa
Elhan @SebastianCheesecake
Zipzip- başka kimi etiketleyime
Duyanlara duymayanlara