Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün adım yapamayacağım. Sürekli ayaktayım ama adım bazında değil. Dünkü depresyon halim mens habercisiymis. Kara haber sanki. Sistim her yerim ağrıyor. Sabah beri sıcak yatak hayali kuruyorum. 😔
Geçmiş olsun canım. Ada çayı iyi gelir. Çoraplarını eşofmanin üzerine çek bir de patik giy. :KK68:sicak tut kendini.

Selam Kızlar, Herkese iyi pazarlar. Ben çok aktif olamıyorum, salı'ya kadar acayip bir yoğunluğum var. Salı'dan sonra biraz daha aktif olurum inşallah. Ama buranın havasından mıdır suyundan mıdır aylardır yakalayamadığım motivasyonu yakaladım gibi gibi. dün akşam, uzun zamandır hayır diyemediğim cıslara hayır dedim :KK71:

Hehe 🤭
Tamam örtmenim yarından tezi yok :KK66:

İyi geceler tatlıkom

Afiyet olsun nurum
Teşekkür ederim Burcucuğum :KK200:
Süper sultanım, şimdiden beni geçeceğin belli👍🏼
Teşekkür ederim canım. Sultans of the list :KK70::KK50:
Afiyet olsun canim ♥️
Teşekkür ederim :KK36:

Selam Kızlar, Herkese iyi pazarlar. Ben çok aktif olamıyorum, salı'ya kadar acayip bir yoğunluğum var. Salı'dan sonra biraz daha aktif olurum inşallah. Ama buranın havasından mıdır suyundan mıdır aylardır yakalayamadığım motivasyonu yakaladım gibi gibi. dün akşam, uzun zamandır hayır diyemediğim cıslara hayır dedim :KK71:

Harikasın canım 😍

Tekrar tekrar başlamaktan yorulduysanız bu sefer vazgeçmeyin 🤩
Famous%2BFitness%2BQuotes%2Bwomen.jpg

Selam canim kolay gelsin işlerinde 🥰

Back
X