Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kalbimin orta yerinden vuruldum.
Geçmiş olsun canım. Ada çayı iyi gelir. Çoraplarını eşofmanin üzerine çek bir de patik giy.Bugün adım yapamayacağım. Sürekli ayaktayım ama adım bazında değil. Dünkü depresyon halim mens habercisiymis. Kara haber sanki. Sistim her yerim ağrıyor. Sabah beri sıcak yatak hayali kuruyorum.![]()
Afiyet olsun canımEşimle bir yere geldik mexican tavuk yedim yarim porsiyon haşlanmış sebze az patates kızartmasi 1 ayran![]()
Tamam canımBugün adım yapamayacağım. Sürekli ayaktayım ama adım bazında değil. Dünkü depresyon halim mens habercisiymis. Kara haber sanki. Sistim her yerim ağrıyor. Sabah beri sıcak yatak hayali kuruyorum.![]()
Teşekkür ederim BurcucuğumHehe
Tamam örtmenim yarından tezi yok
İyi geceler tatlıkom
Afiyet olsun nurum
Teşekkür ederim canım. Sultans of the listSüper sultanım, şimdiden beni geçeceğin belli![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
Aynı sadece acı biber koymuş sanırsın mexican değil turkikanAfiyet olsun canımbizim tavuklara benziyor mu tadı
![]()
Selam Kızlar, Herkese iyi pazarlar. Ben çok aktif olamıyorum, salı'ya kadar acayip bir yoğunluğum var. Salı'dan sonra biraz daha aktif olurum inşallah. Ama buranın havasından mıdır suyundan mıdır aylardır yakalayamadığım motivasyonu yakaladım gibi gibi. dün akşam, uzun zamandır hayır diyemediğim cıslara hayır dedim
Teşekkür ederim Burcucuğum
Teşekkür ederim canım. Sultans of the list
Teşekkür ederim![]()
tarçınlı, hindistancevizli şekersiz kahvemi içiyorummmm![]()
87328bin heheyttt
Selam canim kolay gelsin işlerindeSelam Kızlar, Herkese iyi pazarlar. Ben çok aktif olamıyorum, salı'ya kadar acayip bir yoğunluğum var. Salı'dan sonra biraz daha aktif olurum inşallah. Ama buranın havasından mıdır suyundan mıdır aylardır yakalayamadığım motivasyonu yakaladım gibi gibi. dün akşam, uzun zamandır hayır diyemediğim cıslara hayır dedim
Teşekkür ederim Burcucuğum
Teşekkür ederim canım. Sultans of the list
Teşekkür ederim![]()
Afiyet olsun Fulyacimtarçınlı, hindistancevizli şekersiz kahvemi içiyorummmm![]()