Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

09.01.2023 Pazartesi
Aç karnına2 bardak su
1 kuru kayisi
1 kuru incir
Kahvaltı 06.30Yumurt
Peynir
Zeytin
Yarım poğaça
Öğle12.30500gr meyveli yoğurt
Akşam 17.201 büyük tabak
Kurufasulye ve pilav
4 kasik pancar turşusu
AraYeşil ÇAY
2 bardak
Bugün
KILO =80.50kg
SU=2litre
Adim=5000
19.00 25dklik egzersiz
Afiyet olsun.💙❤️Canım 50 gram olabilir mi meyveli yoğurt?

Canım cuma günü takımlar oluşturuluyor takımın cuma günü belli olur ❤️
Zipzip- Zipzip- bu hafta kaptanım söylesin canım 🤗
tamam canim

Şimdilik yeşilsin canım. Cuma günü eğer 6.000 adım da atabileceksen mavi ya da kırmızı takım da olabilirsin günlük 6000 adım kuralı var.
Gunluk adim atamam ama evde sporumu yaparim eliptik bisikletim var onu yapiyorum
6 aylik bebegim var disari cikamiyorum yuruyus icin

ADINIZ: ilazram
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:80.6 idi en son
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum kilosu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid var sadece
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum
Hayatimda hic bu kilolara cikmamaistim hamilelik disinda
Hosgeldin aynı durumdayız umarim ulaşırız hedeflerimize

Evlere şenlik bir menü paylaşayım.

Sabah 12.00
2 yumurta
30 gram sarı leblebi
6 zeytin
1 kk peynir
1 portakal

Akşam 17.30

8 kaşık yeşil mercimek yemeği
4 kaşık yağsız bulgur pilavı
50 gram kırmızı et haşlama
1 kaşık Ayvar (ev yapımı)
Haşlanmış brokoli 1 porsiyon

2 litre su

Spor yapım aşamasında
minerva1988 minerva1988 Zipzip- Zipzip-
Afiyet bal olsun güzel eksiler getirsin 🌸🌸🌸🌸
Ben de senin disiplinini takım ruhunu seviyorum. Özetle seni çok seviyorum. Teşekkürler beybi 💙💙💙💙
💙💙💙💙bende seni çok seviyorum 💙💙💙💙
Sen hiç susma sen susarsan felaketim olurfu aglardim
Canım kaptanım dedikten sonra olay bitmiştir 😂😂sabaha kadar susmam ben artık 💙💙💙

Sebebi ne şekerim niye kızayım yanlışım varsa düzeltirim
Eleştirilmekten korkmam 😂😂😂
Ya,şöyle,birazcik kilo almissin ya, insan o zamanlar daha cok aktif oluyor sanki. Örnek veriyim; iki kucuk cocugumla kafami kasiyamiyirum. Arkadaslarimi arayamiyorum veya is yerinde yogunluktan wcye gidemiyirum. Ama bi derdim oldugunda arkadaslarimi o yogunlukla bile arayabiliyorum. Cunku o xaman gözünü karartiyorsun bi nevi. Baska bir örnek; kilo veremedigimde daha cok buraya yaziyorum, motive olmak icin. Vb :)) biraz sacma bir konu oldu, kusura bakma :)) gereksiz konu ama cok aciklamali 🤷🥴
Sus kız 😆😆
Bugün rahatsız ettiysem susma hakkımı kullanabilirim ama :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Yok kiz estagfirullah. Ne guzel iste aktif olmak.
Ben de senin disiplinini takım ruhunu seviyorum. Özetle seni çok seviyorum. Teşekkürler beybi 💙💙💙💙
Ben de sizi 😳

Slm kızlar hayırlı akşamlar bugün menumu tamda düzene sokamadim alışma.haftamin lüksünü kullanmış olayım ne diyim
Sabah
2 ince dilim ekmek arası kaşarlı tost 3 zeytinli

Öğlen
1 dilim ev keki
yarım simit
çay 🙈

Aksam
Tarhana çorba 2 kepce
Pırasa 1 tabak zeytinyağlı
Makarna 5 6 kaşık
Zipzip- Zipzip- canım ben herhangi bir grupta değilim menulerde seni etiketliyorum 😘
Öğlen yürüyüş yaptım ama 6 7 bin oldu akşam yapabilirsem eliptik de yapacağım sporu atayım sonra selamlar

Tatlım benim🤗😘
Ya,şöyle,birazcik kilo almissin ya, insan o zamanlar daha cok aktif oluyor sanki. Örnek veriyim; iki kucuk cocugumla kafami kasiyamiyirum. Arkadaslarimi arayamiyorum veya is yerinde yogunluktan wcye gidemiyirum. Ama bi derdim oldugunda arkadaslarimi o yogunlukla bile arayabiliyorum. Cunku o xaman gözünü karartiyorsun bi nevi. Baska bir örnek; kilo veremedigimde daha cok buraya yaziyorum, motive olmak icin. Vb :)) biraz sacma bir konu oldu, kusura bakma :)) gereksiz konu ama cok aciklamali 🤷🥴

Sus kız 😆😆

Yok kiz estagfirullah. Ne guzel iste aktif olmak.

Ben de sizi 😳
Anladığım kadarıyla sadece yarışlarda konuştuğumu söylemek istedin sanırım canım 😂 bilmiyorum hiç farketmedim 🤗yarış bir yana ben arkadaşlarımı çok seviyorum her daim konuşmak bana iyi geliyor❤️

Tatlım benim🤗😘

Anladığım kadarıyla sadece yarışlarda konuştuğumu söylemek istedin sanırım canım 😂 bilmiyorum hiç farketmedim 🤗yarış bir yana ben arkadaşlarımı çok seviyorum her daim konuşmak bana iyi geliyor❤️
Ay ya yine yanlis anlasilmissin be boza. Üzüldüm simdi. Valla aklima yarisin y si gelmedi. Zayiflamaya daha cok calisirken buraya daha cok sariliriz ya, onu demek istedim. Zaten dogalı bu. Ah ya valla bende kendini ifade sorunu var :(

Back
X