- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Hosbulduk .Beni elektrikle bile dürtebilir hic onemli degil yeterki dürtsünHos geldin leylak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk .Beni elektrikle bile dürtebilir hic onemli degil yeterki dürtsünHos geldin leylak
Hoşgeldin günaydın ilk sayfadaki formu doldurabilir misin seni tanıyalımMerhabaBen Leylak daha once 2021 yilinda Cuma yarismalari sayesinde 17 kilo verip 74 ten 57 ye dusmustum.Maakesef koruyamadim ve şu an verdiklerimin de fazlasini almis bir sekilde mutsuz ,depresif ve üzgunum.Saglikli hissetmiyorum yeni kiyafet almiyorum (herseyi daralttim kuculttum sanki bi daha kilo almiyacsm gibi
)hatta disari cikmak istemiyorum.Surekli diyete basliyor 3 4 kilo veriyor ama sonra geri aliyorum son1 yilim diyeti baslat diyeti bitir şeklinde geçti.Topiginizi inceledim tipki edki tskimlar gibi kurslli aktif cok hosuma gitti birilerinin beni dürtmesi lazim hrm de sopa ile
acaba ben de araniza katilabilir miyim?
Hoşgeldin canımMerhabaBen Leylak daha once 2021 yilinda Cuma yarismalari sayesinde 17 kilo verip 74 ten 57 ye dusmustum.Maakesef koruyamadim ve şu an verdiklerimin de fazlasini almis bir sekilde mutsuz ,depresif ve üzgunum.Saglikli hissetmiyorum yeni kiyafet almiyorum (herseyi daralttim kuculttum sanki bi daha kilo almiyacsm gibi
)hatta disari cikmak istemiyorum.Surekli diyete basliyor 3 4 kilo veriyor ama sonra geri aliyorum son1 yilim diyeti baslat diyeti bitir şeklinde geçti.Topiginizi inceledim tipki edki tskimlar gibi kurslli aktif cok hosuma gitti birilerinin beni dürtmesi lazim hrm de sopa ile
acaba ben de araniza katilabilir miyim?
Tamam canım iyi uykularBu arada ben Kanada da yasiyorym aramizda baya saat farki var su an uykudan gözlerim kapaniyor .En iyisi benim icin yarin sabah (sizin için aksam saatlerinde) doldurayim o formu .
Günaydınlar en güzel şekerGünaydın şekerrrr![]()
Günaydınlar güzel kaptanımGünaydın![]()
Kahvaltı yapmadıysan minnak bişi ye olmzsa,oradadaölçülü yersin olur biter.Bugün arkadaşıma davetliyimmisafirlikten korkuyorum artık
illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum
) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu
çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum
Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin![]()
Doğru söylüyorsun çiçeğimGünaydınlar güzel kaptanım
Kahvaltı yapmadıysan minnak bişi ye olmzsa,oradadaölçülü yersin olur biter.
Benden izin keyfine bak kuşum. Yiyorum :)Bugün arkadaşıma davetliyimmisafirlikten korkuyorum artık
illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum
) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu
çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum
Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin![]()
Aşk mısın senB
Benden izin keyfine bak kuşum. Yiyorum :)
Aynen atıştırma gibi olsun zaten,oradada az yersin gene afiyetler olsun şimdiden sanaDoğru söylüyorsun çiçeğimolmazsa öyle yapmaya çalışayım
![]()
Dır şimdi ortim verme gazı şimdi,dengeli yiyecek bugünB
Benden izin keyfine bak kuşum. Yiyorum :)
-2 kg nun üstüne bidaha mi eksi gelcen. Döner gibi fazlaliklarini kesiyormusun napiyon bacım senAşk mısın sencumaya sana güzel eksi getireceğim kaptanım
![]()