- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
AA kendimi tebrk ederim 247.000 mesaj :)Afiyet bal şeker olsun kaç kase yeein devam etseydin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA kendimi tebrk ederim 247.000 mesaj :)Afiyet bal şeker olsun kaç kase yeein devam etseydin :)
Tebrik ederim canimAA kendimi tebrk ederim 247.000 mesaj :)
Ben sana ömrümü adamisim:)Bana güvendiğin için minnettarım![]()
![]()
![]()
![]()
HoşgeldinDINIZ: Pınar
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:78.7
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemeye bayiliyorum ve boga burcuyum keyif icin yemelerimden
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha mutlu daha saglikli daha iyi hissetmek icin. Resimlerde güzel cikmaken cok da her giydigimin yakismasi icin
ZıpınKizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi![]()
Arttık mavi kırmızı değil tellioğulları seferoğulları oluruzHaftaya kalabalık bir masterfit bekliyor o zaman
Niye utaniyomusum
Çok guzel anlattiniz tesekkur ederim zip zip kaptan.Yalniz birseyi anlamafim spor yapmayanlar yesil takimda dediniz ya kendi istegi ile spor yapmayanlar "ben yesil takima geceyim spor yapamam" mi diyor yoksa siz haftslik performansina göre "hiç spor yapmamissin adim atmamis bacim lütfen yesil takima alalim "mi diyorsunuz. Ben aslen yesil takimli olup (spordan hoslanmayan ama deli gibi spor yapmak isyeyen)ama yillardir kirmizi ve mavi takimli olmayi arzulayan spor tembellerindenim.Hemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersiniz
6.takimda kaptandim takimlar kapatılınca burdan devam etmeye karar verdik yaklasik 1.5 yildir devam ediyoruz kaptan ordan kaldi birazcik
@Poldelya spor kaptanımız bize bu konuda her zaman destek oluyor sağolsun
Diger iki kaptan sürekli değişiyor.Cuma günü en cok kilo veren Kırmızı kaptan oluyor ve karşısına mavi kaptani seciyor,sonrasında sırayla diger yarismacilari secerek Kırmızı ve mavi takımı olusturuyoruz.Kirmizi ve mavi takimda menu ve adim zorunlulugu var
Yeşil takim icin sadece menu zorunlulugu var spor yapamayanlari yesile ekliyoruz
Sarı takimda diyete ara verip adim atmak isteyenler onlarda kırmızi ve mavi takima ekliyoruz adim icin destek oluyor
Umarim anlatabilmisimdir![]()
Kaptanim peki bu takimlarn hepsi birbiriyle yarisiyormu yoksa tek maviyle kirmizi mi yarisiyorHemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersiniz
6.takimda kaptandim takimlar kapatılınca burdan devam etmeye karar verdik yaklasik 1.5 yildir devam ediyoruz kaptan ordan kaldi birazcik
@Poldelya spor kaptanımız bize bu konuda her zaman destek oluyor sağolsun
Diger iki kaptan sürekli değişiyor.Cuma günü en cok kilo veren Kırmızı kaptan oluyor ve karşısına mavi kaptani seciyor,sonrasında sırayla diger yarismacilari secerek Kırmızı ve mavi takımı olusturuyoruz.Kirmizi ve mavi takimda menu ve adim zorunlulugu var
Yeşil takim icin sadece menu zorunlulugu var spor yapamayanlari yesile ekliyoruz
Sarı takimda diyete ara verip adim atmak isteyenler onlarda kırmızi ve mavi takima ekliyoruz adim icin destek oluyor
Umarim anlatabilmisimdir![]()
HosbuldumHoşgeldin![]()
Niye utaniyomusum
Aslinda ismi yazinca otomatik cikan ip atlayan fit bir kiz resmi cikti onu tikladim ama galiba yanlis kisiyi etiketledim ya da eksik bir seyler yaptimZıpın
.
Hos geldiniZ
Sagol hosbuldumPnrrr-12 hos geldiniz
Yeşil vadi kimin olacak acaba :)Arttık mavi kırmızı değil tellioğulları seferoğulları oluruz![]()
![]()
![]()