Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

DINIZ: Pınar
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:78.7
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemeye bayiliyorum ve boga burcuyum keyif icin yemelerimden
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha mutlu daha saglikli daha iyi hissetmek icin. Resimlerde güzel cikmak 😍 en cok da her giydigimin yakismasi icin

DINIZ: Pınar
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:78.7
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemeye bayiliyorum ve boga burcuyum keyif icin yemelerimden
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha mutlu daha saglikli daha iyi hissetmek icin. Resimlerde güzel cikmak 😍 en cok da her giydigimin yakismasi icin
Hoşgeldin 💕

Kizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi:confused:
Zıpın:KK57::KK57:
. 😆
Hos geldiniZ

Hemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersiniz 😊😊
6.takimda kaptandim takimlar kapatılınca burdan devam etmeye karar verdik yaklasik 1.5 yildir devam ediyoruz kaptan ordan kaldi birazcik🤭🤭
@Poldelya spor kaptanımız bize bu konuda her zaman destek oluyor sağolsun 🥰🥰

Diger iki kaptan sürekli değişiyor.Cuma günü en cok kilo veren Kırmızı kaptan oluyor ve karşısına mavi kaptani seciyor,sonrasında sırayla diger yarismacilari secerek Kırmızı ve mavi takımı olusturuyoruz.Kirmizi ve mavi takimda menu ve adim zorunlulugu var
Yeşil takim icin sadece menu zorunlulugu var spor yapamayanlari yesile ekliyoruz
Sarı takimda diyete ara verip adim atmak isteyenler onlarda kırmızi ve mavi takima ekliyoruz adim icin destek oluyor 😊😊

Umarim anlatabilmisimdir 🙈🙈
Çok guzel anlattiniz tesekkur ederim zip zip kaptan.Yalniz birseyi anlamafim spor yapmayanlar yesil takimda dediniz ya kendi istegi ile spor yapmayanlar "ben yesil takima geceyim spor yapamam" mi diyor yoksa siz haftslik performansina göre "hiç spor yapmamissin adim atmamis bacim lütfen yesil takima alalim "mi diyorsunuz. Ben aslen yesil takimli olup (spordan hoslanmayan ama deli gibi spor yapmak isyeyen)ama yillardir kirmizi ve mavi takimli olmayi arzulayan spor tembellerindenim. UcanSupurge UcanSupurge sagolsun az demedi leylak kslk bi yuruyus yap lesli yap sporsuz olmaz diye:eek:

Hemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersiniz 😊😊
6.takimda kaptandim takimlar kapatılınca burdan devam etmeye karar verdik yaklasik 1.5 yildir devam ediyoruz kaptan ordan kaldi birazcik🤭🤭
@Poldelya spor kaptanımız bize bu konuda her zaman destek oluyor sağolsun 🥰🥰

Diger iki kaptan sürekli değişiyor.Cuma günü en cok kilo veren Kırmızı kaptan oluyor ve karşısına mavi kaptani seciyor,sonrasında sırayla diger yarismacilari secerek Kırmızı ve mavi takımı olusturuyoruz.Kirmizi ve mavi takimda menu ve adim zorunlulugu var
Yeşil takim icin sadece menu zorunlulugu var spor yapamayanlari yesile ekliyoruz
Sarı takimda diyete ara verip adim atmak isteyenler onlarda kırmızi ve mavi takima ekliyoruz adim icin destek oluyor 😊😊

Umarim anlatabilmisimdir 🙈🙈
Kaptanim peki bu takimlarn hepsi birbiriyle yarisiyormu yoksa tek maviyle kirmizi mi yarisiyor
Hosbuldum 🌸

Hemen ilk menümü yazaym ozaman

10:30 1 tavada yumurta, yarm sosis, yarim kruvasan, 1 dlm ekmek, 1kk peynir

15:30 kahve ile 2 dlm cikolata

18:30 1 kase sehriye corbasi, 3 kepce etli nohut yemegi, az sekerli visne hosafi, 2 kasik salata

2.5lt su
Spor yürüyüs yaptm 45dk civarinda
Kimi etiketlemeliym menü yazdigimda ?

Back
X