Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayfayı ele geçirmişim gibi olmuş, peşpeşe mesaj yazmışım ama bir tane daha yazacağım :) kaptanıma cevap vermesem olmaz

Canım ben karnabaharı sorarsın diye düşünmüştüm :KK48:
Kocam yapmış sosu. pul biber, zeytin yağı, sarmısak ve soğan kurusu(bunlar doğal ve katlkısız). acayip lezzetliydi.
Soğan kurusu mu? Ay çok merak ettim afiyet olsun eminim çok lezzetlidir

Geçmiş olsun canim😔

Geçmiş olsun ablacim takilacak mi dişlerin

Günaydın canim❤
Teşekkürler 🙂 oğlumda antibiyotik kullanıyordu elleri ve ağzında mimik yaralar çıktı bende sağlık ocağına götürdüm alerji olmış dedi el ağız hastalığı da olabilirmiş ilaç verdi aksi gibi elimde şehir dışında ilaçları bi arkadaşı alıp getirdi sağolsun ama yarın mesaim var sonraki gün nöbetim var hemde 24 saat🙄 inşallah çabucak toparlar kuzucuklar

Katalım canım. :KK36:

Nasıl geçti sınav :)

Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim :KK36:

İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldum :KK36: Gel katıll bize , gir aramızaa :KK75:

Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim

Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim :KK43:

Geçmiş olsun canım. iyi misin

:KK200:

Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar :KK70::KK70:

ver canım benim, hakkındır :KK62::KK70:
Bol salata ile atlattım canım
Mthn83 Mthn83 niye üzgün attın hazır değil misin yarına :KK53::KK53::KK53:
Cumaya göre artiyim hâlâ. Hafta sonu cozutmasaydim şimdi 78 bile gorebilirdim. Hayır hafta sonu yediklerim nasıl hemen yerleşik hayata geçebilir anlamıyorum. Misafirsin sen çık git.

Bol salata ile atlattım canım

Cumaya göre artiyim hâlâ. Hafta sonu cozutmasaydim şimdi 78 bile gorebilirdim. Hayır hafta sonu yediklerim nasıl hemen yerleşik hayata geçebilir anlamıyorum. Misafirsin sen çık git.
Yarın gider inşallah eksı olursun 🙏🙏

Teşekkürler 🙂 oğlumda antibiyotik kullanıyordu elleri ve ağzında mimik yaralar çıktı bende sağlık ocağına götürdüm alerji olmış dedi el ağız hastalığı da olabilirmiş ilaç verdi aksi gibi elimde şehir dışında ilaçları bi arkadaşı alıp getirdi sağolsun ama yarın mesaim var sonraki gün nöbetim var hemde 24 saat🙄 inşallah çabucak toparlar kuzucuklar
Çok geçmiş olsun canım.🙏

Katalım canım. :KK36:

Nasıl geçti sınav :)

Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim :KK36:

İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldum :KK36: Gel katıll bize , gir aramızaa :KK75:

Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim

Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim :KK43:

Geçmiş olsun canım. iyi misin

:KK200:

Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar :KK70::KK70:

ver canım benim, hakkındır :KK62::KK70:
Afiyet olsun canim :) valla bana çok iyi geliyor sen de bayilacaksin

Back
X