Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

erenmothers erenmothers hazır mısın yarına tatlım? 😘💙
Hazırım aşkitom sende hazırmısın 💙 yakalım buraları 😂😂😂
Akşam menünü bekliyorum 😂😂😂
Bende hazirladiğım ama yapamadığım kahvaltıyo yaparım daha da yemem herhalde 🤣
Beni kıskandın değil mi 😂😂😂dün yaptığımın aynısını yapıyor kelebek a dostlar 😂😂😂😂ama sen bol ye şekerim olur mu 😁😁😁
Şaka bi yana afiyet olsun canım 😘😘😘

Herşeyin şakası bi yana da sabah akşam kullandığım ilaçlar var kronik rahatsızlığımla alakalı, tok karnına mide koruyucu da veriyor doktorum şu an eve geldim omlet falan hafif bi kahvaltı tarzı yiyeceğim belki 4 gibi de bi meyve yer tekrar başlarım yarınöğleye kdr falan y36 saat yaparsam ilaçları mı içemem sıkıntı yaşıyorum o zamanda. Ama bnm için 20 saat bile çok iyiydi🙂
Doktora danis. Aralikli beslenmek genel anlamda saglikli olsa da, "her zaman" yapilmasinda sakincali hâller olabilir. Gecmis olsun.

Hazırım aşkitom sende hazırmısın 💙 yakalım buraları 😂😂😂

Akşam menünü bekliyorum 😂😂😂

Beni kıskandın değil mi 😂😂😂dün yaptığımın aynısını yapıyor kelebek a dostlar 😂😂😂😂ama sen bol ye şekerim olur mu 😁😁😁
Şaka bi yana afiyet olsun canım 😘😘😘
Bhemen yazayım menüyü zira artık yeme faslını bitirdim hatta 3 gibi bitti🤣

Doktora danis. Aralikli beslenmek genel anlamda saglikli olsa da, yapilmasinda sakincali hâller olabilir. Gecmis olsun.
Bnm ki, iltihaplı eklem romatizması canım onun açlıkla bi sorunu yok🤣 sıcak soğuk vs o tür hava değişimleri ağrılarımı arttıryor daha çok falan ilaçlarımda onun için aslında ne kadar kilo versem okadar iyi bel ve sizlere yük okadar azalıyor çünkü en çok bel ve diz ağrısı yaşıyorum

IMG_20230112_162141.webp

Bu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda😭
Geçmiş olsun canım

Bu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda😭
kızına da sana da çok geçmiş olsun

Kahvaltı: yok
Ara: yok
Öğle: 13:00 şekersiz kahve, sütlaç
14:KK30: 2 yumurta ile az peynir, dereotu ve yeşil soğanlı omlet , 1 domates orta boy 5 zeytin 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
Akşam: yok
Spor: yok
Su: 3 lt şuan
Detoks suyu 2 bardak
fesang fesang Zipzip- Zipzip-
afiyet olsun :KK200:

Ay çok pis geçen haftada ben öyleydim elimde su torbası ile gezdim :) metroda herkes bana baktı ahah Screenshot_2023-01-12-16-44-49-444_com.miui.gallery.webpScreenshot_2023-01-12-16-44-49-444_com.miui.gallery.webp

Geçmiş olsun canım
Kahvaltı: yok
Ara: yok
Öğle: 13:00 şekersiz kahve, sütlaç
14:KK30: 2 yumurta ile az peynir, dereotu ve yeşil soğanlı omlet , 1 domates orta boy 5 zeytin 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
Akşam: yok
Spor: yok
Su: 3 lt şuan
Detoks suyu 2 bardak
fesang fesang Zipzip- Zipzip-
Maşallah çok iyi canım 🧿afiyet olsun
Yarın için bol eksilerin olsun inşallah 🤲🤲

Bnm ki, iltihaplı eklem romatizması canım onun açlıkla bi sorunu yok🤣 sıcak soğuk vs o tür hava değişimleri ağrılarımı arttıryor daha çok falan ilaçlarımda onun için aslında ne kadar kilo versem okadar iyi bel ve sizlere yük okadar azalıyor çünkü en çok bel ve diz ağrısı yaşıyorum

Cok gecmis olsun ikinize de :(

Back
X