- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
EvetRakip olursaniz guzel olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetRakip olursaniz guzel olur![]()
baya güzel canım, soğanı ve sarmısağı kurutmuşlar kıymışlar. İkea dan almıştım. İçinde koruyucu falan da yokAynen o nasi bisey ki
ayy stres oldum yine ya. öff niye böyleyim.Afiyet olsun.
Kaptanım son günümüz son menümüz hayırlı olsun. Yarın güzel bir eksi getirmek istiyorum. Regl zamanı geldi çattı. Mücadelem devam ediyor. Hedef -2 kg. Sonuç ne olur bilemem. Kazanmak için girdik bu yarışa... Mühim olan yarışmak falan değil.![]()
oyy biraz çok değil mi su canım.En azından hala kalan kalorim: 1177suyu da 4 buçuk litreye çıkardım
![]()
Ne desem ki yarasın desem beddua gibi olacak şifa olsun canım
Valla bu hafta fenaydı çok üzgünüm.
Cumartesi 80.7 di oysaki. Pazartesi nasıl 82.2 olur. Ve bu kadar sıkı diyete nasıl gitmez
Canım 45 kilo falan olsak aslında süper menüİyi akşamlar kızlar felaket menümle ben geldim hadi bismillah
12 Ocak Perşembe
Saat 12:00
2 tane üzümlü cupcake
Saat 15:30
10-12 çiğköfte
1 dilim etli su böreği
1 poğaca
2 tırtıl kurabiye
Saat 17:00
Kahve ile 1 çikolata
Akşam 20:30
1 servis kaşığı tavuklu mantar sote
1 kepçe bamya çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
Su 1 lt anca olmuştur
Spor yok
Belliki daha hazır değilsin. Diyet değil de başka bir başlangıç yap yada kendin için net sınırlar çiz. Bazıları esnekten sıkıya geçer bazıları daha çabuk adapte olurSabah diyete başlıyorum akşam bırakıyorum neden böyle oluyor
canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versinİnşallah, şimdiden çok yoruldum![]()
Allah bagislasin . Cinsiyetleri nedir?Benimkiler öyle yaşları yakın ilk zamanlarımız daha zordu ama şimdi biri 5 buçuk biri 4 yaşında şükür![]()
birkaç kaşık da tahin pekmez vardı bir yerlerde, unutmuşum :)
bende de arifoğlu firmasının cajun ve fajita baharat karışımları var. çok güzeller ve katkı yok onlarda dabaya güzel canım, soğanı ve sarmısağı kurutmuşlar kıymışlar. İkea dan almıştım. İçinde koruyucu falan da yok
![]()
ayy evet canım onlara da bayılıyorum. son zamanlarda baya güzel şeyler çıkarttılar. tütsülenmiş kırmızı tatlı toz biberi var bir de ona da bayılıyorum. Biz tam baharat canavarıyız :))bende de arifoğlu firmasının cajun ve fajita baharat karışımları var. çok güzeller ve katkı yok onlarda da
Moralini bozma canimanlık durum bildiriyorum:
regl yok, wc yok![]()
Afiyet olsun canimBugünkü menüyü yazayım
Sabah
Bir bardak süt
5-6 tane çiğ fındık
Bir yemek kaşığı tahin pekmez
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Bir dilim ekmek
Akşam
Yumurtalı pırasa
Yoğurt
Iki dilim ekmek
Su 1.5 litre spor yarım saat yürüyüş ve 7130 adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3190885
Afiyet olsun canim
wc az geldi de öteki hiç yok. doktora gideceğim. hayırlısıMoralini bozma canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Teşekkür ederim kaptanımMoralini bozma canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
En son ilkokul çağımda sanırım o kilodaydimCanım 45 kilo falan olsak aslında süper menü![]()
Valla zorla içmedim hiç suyu şu içtikçe susuyorum benbaya güzel canım, soğanı ve sarmısağı kurutmuşlar kıymışlar. İkea dan almıştım. İçinde koruyucu falan da yok
ayy stres oldum yine ya. öff niye böyleyim.
oyy biraz çok değil mi su canım.
yaaa çokk komik. tam benim tartıyla savaşım
Canım 45 kilo falan olsak aslında süper menü![]()